5 produse interesante aflate acum la ofertă la Dedeman

10.08.2021
5 produse interesante aflate acum la ofertă la Dedeman
Foto: Shutterstock

Dedeman a publicat ofertele valabile în această perioadă. Printre acestea am găsit câteva produse interesante.

Un proiector inteligent LED de exterior, marca Ledvance, cu conexiune Wi-Fi, costă 219 lei. Dispozitivul are flux luminos de 4.250 lm și beneficiază de certificare IP65 pentru rezistență la praf și apă. Prin intermediul aplicației dedicate utilizatorul poate regla luminozitatea și programa aparatul. Proiectorul beneficiază de suport pentru asistenții digitali Google Assistant și Amazon Alexa.

Durata medie de utilizare în condiții optime este de aproximativ 30.000 de ore, potrivit producătorului. Este disponibil și un model pentru interior.

Util pentru cei care merg în excursii este invertorul de tensiune PNI L600W, cu tensiune de intrare 12 V / 24 V DC și tensiune de ieșire 230 V AC. Dispozitivul include port USB 2.0 și o priză de 230 V. Invertorul costă 179 de lei.

Aparat util pentru cei cu curte, disponibil la Dedeman

Un tocător de resturi vegetale Makita UD2500, electric, cu putere de 2.500 W și recipient de 67 litri, costă 1.079 lei. Aparatul este echipat cu fereastră de vizualizare a nivelului de umplere a containerului. Dispozitivul permite tocarea crengilor cu diametru de până la 45 mm. Tocătorul beneficiază de garanție de 3 ani.

Dedeman vinde, cu reducere de 50 de lei, un ventilator turn, model Trisa Fresh Breeze 9346 4310. Cu putere de 45 W, aparatul are trei viteze. Dispozitivul are o înălțime de 120 cm, funcție pentru somn, senzor de temperatură și telecomandă. Ventilatorul costă 429 de lei.

Un sistem audio Akai ABTS-P6, cu putere de 60 W (RMS), este oferit la prețul promoțional de 289 de lei. Boxa are conexiune Bluetooth, port USB, jack audio de 3,5 mm și display digital. Dispozitivul are inclusiv funcție Radio FM. Produsul are dimensiunile 55 x 23 x 23 cm și o greutate netă de 5,12 kg.

Sursa: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl: Produse utile, inclusiv de plajă, disponibile la ofertă în următoarele zile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult