Lidl: Trei dispozitive utile, cu preț accesibil, din oferta acestei săptămâni

07.03.2022
Lidl: Trei dispozitive utile, cu preț accesibil, din oferta acestei săptămâni

Lanțul de retail Lidl a publicat pe site-ul propriu produsele noi disponibile în magazinele sale în această săptămână. Am făcut o selecție cu trei dispozitive interesante, cu preț accesibil, dar și cu accesorii disponibile pentru acestea.

O lampă LED, marca Livarno Home, care include trei spoturi care pot fi orientate independent, costă 30 de lei. Sunt disponibile, începând de azi, două versiuni: cu dimensiuni 31 x 6 x 5 cm (luminozitate maximă de 52 lm) și 30 x 6 x 4 cm (65 lm). Lămpile funcționează cu baterii.

Un set de opt baterii Tronic, care pot fi folosite în lampa cu LED-uri, este disponibil în versiuni AA sau AAA, la prețul de 30 de lei.

Citește și Dedeman: 5 dispozitive utile, inclusiv auto, din oferta actuală. Sistem interesant de supraveghere

Un produs inedit, oferit de Lidl, este ceasul de perete Auriol, cu termometru și higrometru. Dispozitivul costă 40 de lei și afișează temperatura în Celsius (C) și Fahrenheit (F). Ceasul trece automat la ora de vară și de iarnă. Cadrul dispozitivului este realizat din aluminiu. Ceasul este disponibil, la prețul de 40 de lei, în două variante, cu fundal de cadran alb sau negru.

Un higrometru măsoară umiditatea aerului și a altor gaze.

Lampă cu acumulator, disponibilă la Lidl începând de joi. Dispozitivul poate fi montat pe un trepied.

Utilă ar putea fi lampa LED marca Parkside care va fi disponibilă începând de joi, 10 martie. Dispozitivul include 10 LED-uri, care oferă lumină albă-rece și are două trepte de luminozitate (maximă de 480 lm). Capul lămpii poate fi înclinat în opt trepte (0 – 200 de grade). Lampa nu include acumulator și încărcător. Produsul va costa aproape 60 de lei.

Un pachet de încărcător și încărcător pentru lampă (12 V, 2 Ah), care poate fi folosit și la alte unelte Parkside (șlefuitor, mașină de polișat, mașină de găurit și înșurubat etc), poate fi achiziționat separat la prețul de 100 de lei.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Dedeman vinde, la promoție, două dispozitive audio interesante

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult