Dedeman: 5 dispozitive utile, inclusiv auto, din oferta actuală. Sistem interesant de supraveghere

08.03.2022
Dedeman: 5 dispozitive utile, inclusiv auto, din oferta actuală. Sistem interesant de supraveghere
Foto: Dedeman.ro

Produse noi apar frecvent în oferta Dedeman, cel mai mare lanț de retail de pe piața de bricolaj din România. Am făcut o selecție cu cinci produse disponibile acum în portofoliul magazinelor companiei.

O cameră web PNI CW1850, care filmează la calitate Full HD (1.080 p / 30 fps), costă 108 lei. Dispozitivul are senzor de 2 MP, microfon stereo încorporat și sistem de prindere de tip clip-on. Camera se conectează la un port USB și este de tip plug & play (nu necesită instalarea unui program dedicat). Dispozitivul este compatibil cu platforme populare, precum Facetime, Zoom sau Skype.

Dedeman
Scaunul de gaming Imhoff, disponibil la comandă la Dedeman.

La secțiunea Gaming este disponibil, la comandă, scaunul Imhoff. Acesta costă 469 de lei și este acoperit cu imitație de piele în culorile alb și negru. Pe spătar sunt zone cu plasă pentru o mai bună circulație a aerului. Este interesant faptul că scaunul dispune de suport de picioare retractabil, sub șezut. Spătarul este reglabil. Modelul este construit pentru a susține o greutate maximă de 120 kg.

Atrage atenția, de asemenea, compresorul de aer Michelin, disponibil la prețul de 166 de lei. Dispozitivul se conectează la priza de 12 V a mașinilor și are un cablu de alimentare cu o lungime de 2,6 metri. Furtunul are lungime de 14 cm. Aparatul poate duce presiunea unei anvelope de la 0 la 2 bar în aproximativ 4 minute. Compresorul include și un port USB, care poate fi folosit pentru încărcarea de dispozitive electronice. Informațiile sunt afișate pe un ecran LCD.

Dedeman vinde un dispozitiv interesant de supraveghere

Pentru cei care doresc să surprindă imagini cu viața sălbatică este disponibilă camera de vânătoare PNI Hunting 400C. Aceasta are senzor de 12 MP, care filmează la calitate Full HD. Carcasa este vopsită în culori de camuflaj, iar dispozitivul beneficiază de protecție ridicată la praf și apă (IP66). Clipurile și imaginile sunt înregistrate pe carduri micro-SD, care pot avea capacitate maximă de 32 GB. Camera include 57 de LED-uri IR invizibile, care asigura o vizibilitate bună pe timp de noapte, fără a speria animalele.

Dedeman
Camera PNI Hunting 400C

Când detectează mișcare, camera poate trimite imagini către patru numere de telefon prin MMS și conținut foto sau video către patru adrese de e-mail. Dispozitivul costă 1.200 de lei și poate fi folosit inclusiv pentru supravegherea locuinței. Camera dispune de o aplicație dedicată, numită Trail Camera.

Tot la Dedeman poate fi achiziționat un sistem fotovoltaic portabil. Pachetul include un panou solar, o unitate centrală cu baterii și lanternă încorporată, precum și șase becuri LED. Sistemul mai are modul radio FM, slot pentru carduri SD și porturi USB pentru încărcarea electronicelor.

Bateria se încarcă în 10 – 12 ore. Cu cele șase becuri pornite permanent, autonomia este de aproximativ șase ore. Lanterna încorporată poate funcționa 95 de ore după ce acumulatorul ajunge la nivelul de încărcare de 100%.

CITEȘTE ȘI:

Noutăți la Carrefour: Trei accesorii utile pentru posesorii de automobile

Trei dispozitive utile, cu preț accesibil, din oferta acestei săptămâni

Elefant.ro: 5 produse utile disponibile acum cu reducere mare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult