Lidl va oferi în curând 2 produse foarte utile pentru curățarea automobilelor

05.01.2023
Lidl va oferi în curând 2 produse foarte utile pentru curățarea automobilelor

Lidl a publicat o parte din ofertele pe care le va avea în magazine săptămâna viitoare, iar la categoria auto sunt două produse care ne-au atras imediat atenția.

Un aspirator Parkside cu funcție de spălare va fi disponibil, începând de luni, 9 ianuarie, la prețul de 499 de lei. Produsul poate fi folosit pentru curățarea scaunelor și tapițeriilor din automobile, dar și pentru a spăla covoare, canapele sau fotolii.

Aspiratorul are o rată de pulverizare de 1 litru / minut și furtun de aspirare cu lungime de 2 metri. Rezervorul pentru apă și detergent este detașabil. Cablul de alimentare de la priză are o lungime generoasă, de 7,5 metri. Aparatul aere putere de 1.600 W și rezervor de praf și murdărie cu capacitate de 20 de litri.

Aspiratorul Parkside va beneficia de garanție de 3 ani.

Pentru curățarea zonelor greu accesibile din automobile, precum grilele de la sistemele AC sau zonele cu multe butoane de pe borduri, la Lidl va fi disponibil un gel Ultimate Speed.

Lidl

Acest compus de tip „slime” se mulează peste elemente (butoane, ornamente, rotițe etc.) și intră în spațiile greu accesibile, iar praful și murdăria de acolo aderă la suprafața sa. Gelul, care poate fi reutilizat, va costa 25 de lei.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Tur prin mijlocul Lidl: 4 produse interesante disponibile în prima săptămână din 2023

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult