Lidl va vinde, săptămâna viitoare, un produs util pentru cei cu multe gadgeturi

17.06.2021
Lidl va vinde, săptămâna viitoare, un produs util pentru cei cu multe gadgeturi

Lidl, unul dintre liderii pieței de retail din România, se pregătește să introducă în ofertă un produs interesant, care va fi apreciat de către cei care au multe gadgeturi.

În magazinele retailerului german va putea fi găsit, începând de joia viitoare, un aspirator de mână cu acumulator, marca Silvercrest.

Aparatul va costa 119 lei și va putea fi folosit pentru cărățarea de tastaturi, componente de PC-uri, telefoane (mufele și difuzoarele) sau televizoare. Dispozitivul poate curăța și praful care se depune pe cărți în biblioteci.

Aparatul are filtru EPA integrat, dispune de capăt articulat și accesoriu pentru perii mici.

Acumulatorul are capacitate de 2.000 mAh și oferă o autonomie maximă de 15 minute. Recipientul pentru praf al aspiratorului are capacitate de 100 ml.

Alte produse interesante de la Lidl

Tot săptămâna viitoare, Lidl va vinde un aparat de cafea care funcționează cu acumulatorii pentru scule fără fir Parkside. Dispozitivul, care are rezorvor de apă de 240 ml, va putea funcționa cu cafea măcinată și cu pads.

Astăzi, în oferta magazinelor retailerului a intrat o husă etanșă pentru smartphone, marca Topmove. Aceasta este disponibilă în mai multe culori, la prețul special de 14 lei.

Cu ajutorul husei, posesorii de smartphone-uri își vor putea ține dispozitivele în siguranță atunci când merg cu caiacul, se află pe jet ski sau când sunt surprinși de ploaie.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl va vinde un dispozitiv neobișnuit cu acumulator, sub marca Parkside

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult