Lidl va vinde un dispozitiv neobișnuit cu acumulator, sub marca Parkside

16.06.2021
Lidl va vinde un dispozitiv neobișnuit cu acumulator, sub marca Parkside

Lidl va introduce în ofertă, săptămâna viitoare, un dispozitiv neobișnuit cu acumulator, marca Parkside, care va fi apreciat de către cei care lucrează pe șantiere sau pe teren.

Din magazinele retailerului german va putea fi achiziționat un aparat de cafea portabil, alimentat cu energie de o baterie. Aparatul va putea funcționa cu cafea măcinată și cu pads.

Rezervorul de apă are capacitate de 240 ml.

Aparatul de cafea Parkside folosește aceeași baterie ca alte unelte fără fir din oferta Lidl. Acumulatorul trebuie achiziționat separat, la fel și încărcătorul pentru acesta.

Aparatul de cafea va costa 149 de lei. Un acumulator compatibil Parkside (20 V, 4 Ah), cu tehnologie Li-Ion, costă tot 149 de lei.

Citește și: Lidl va vinde, săptămâna viitoare, un produs util pentru cei cu multe gadgeturi

Cei care au deja o unealtă Parkside cu acumulator achiziționată recent pot folosi bateria respectivă și la aparatul de cafea.

Lidl va vinde și un încărcător de baterii, la pachet cu un acumulator de capacitate mai mică (20 V, 2 Ah). Pachetul va costa 119 lei.

Lidl știe că o cafea caldă este binevenită pe șantier

Ideea unui aparat de cafea cu acumulator nu este nouă. Makita a anunţat un astfel de dispozitiv, care foloseşte baterii de scule electrice, încă din martie 2018.

Utilizatorii pot folosi bateriile 18V BL1860 de la sculele electrice produse de companie pentru aparat. Modelul Makita cântăreşte 1,5 kilograme şi poate prepara 650 ml de cafea cu o baterie încărcată complet.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că e un mit, dar e adevărat!

Zile de reduceri la eMAG. Produse de gaming interesante disponibile la ofertă

O carte din 1952 a prezis că „Elon” va domni peste Marte, într-o zi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News