Lidl va vinde un aspirator robot smart accesibil. Preț și disponibilitate

03.02.2022
Lidl va vinde un aspirator robot smart accesibil. Preț și disponibilitate

Lidl va introduce în ofertă un aspirator robot inteligent de tip „Roomba”, la un preț avantajos. Dispozitivul va fi vândut începând de luni, 7 februarie, la prețul de 799 de lei.

Aspiratorul, marca Silvercrest, are un diametru de 33 de cm și o înălțime de 7,6 cm, iar rezervorul pentru praf are capacitate de 0,6 litri. Aparatul include 11 senzori și revine automat la stația de încărcare atunci când nivelul bateriei este foarte scăzut.

Zgomotul făcut de dispozitiv este de 70 dB, iar bateria cu capacitate de 2.400 mAh oferă o autonomie maximă de 90 de minute.

Aspiratorul poate fi controlat prin intermediul aplicației Lidl Home, disponibilă în magazinele virtuale Google Play și Apple App Store. Acolo, utilizatorii pot alege unul dintre cele cinci moduri de operare: Clasic (curățare în modul aleatoriu), Automat (curățare în piste paralele, cu 60% suprapunere), Spot (curățare în formă spiralată, cu putere de aspirare maximă), Colțuri (curățare de-a lungul laturilor încăperii) și Max (curățare cu putere de aspirare maximă).

În cutie sunt incluse următoarele accesorii: o stație de încărcare, un încărcător, o telecomandă, două perii laterale de schimb și un filtru HEPA.

Produsul va beneficia de garanție de 3 ani.

CITEȘTE ȘI:

Lidl: 4 dispozitive utile din oferta acestei săptămâni

Dedeman: Trei dispozitive smart interesante, cu rating bun, din oferta actuală

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult