Lidl: 4 dispozitive utile din oferta acestei săptămâni

31.01.2022
Lidl: 4 dispozitive utile din oferta acestei săptămâni

Lidl, cel mai popular lanț de supermarketuri din România, a introdus în ofertă noi produse, iar printre acestea sunt câteva interesante, pentru cei cu diverse hobby-uri, dar și pentru bucătărie.

Un traforaj electric, marca Parkside, va fi disponibil, începând de joi, la prețul de 399 de lei. Aparatul, cu putere de 120 W, dispune de lampă LED și cablu cu lungime de 2 metri. Traforajul poate tăia la viteze diferite (500 – 1.700 de curse pe minut) și folosește pânze cu lungime de 134 mm. În cutie sunt incluse mai multe accesorii.

Totodată, un pistol de lipit la cald fără fir, aceeași marcă, va costa aproape 70 de lei. Aparatul are acumulator Li-Ion (4V, 2 Ah) și funcționează la temperaturi de 150-190 de grade Celsius.

Citește și: Dedeman: Trei dispozitive smart interesante, cu rating bun, din oferta actuală

Pentru bucătărie va fi disponibilă, tot începând de joi, o râșniță electrică pentru sare și piper, cu sistem de iluminare integrat. Dispozitivul, marca Silvercrest Kitchen Tools, funcționează cu baterii și costă 35 de lei.

Mai mult, un espressor manual va putea fi achiziționat la prețul de 349 de lei. Aparatul, cu putere de 1.050 W și presiune 15 bar, include duză de abur de înaltă presiune 2 în 1: ieșire apă fierbinte și duză de amestec lapte. Espressorul Include, de asemenea, lingură de cafea, 2 în 1, cu accesoriu de tasare.

Sursa: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult