Motorola anunță Moto Buds 600 ANC, o alternativă AirPods cu preț mai bun

06.01.2023
Motorola anunță Moto Buds 600 ANC, o alternativă AirPods cu preț mai bun

Deși este recunoscut mai degrabă pentru oferta de telefoane cu Android, Motorola produce și accesorii smartphone, Moto Buds 600 ANC adăugând la selecția de boxe și căști wireless.

Recomandate de prețul accesibil, noile căști Motorola sunt printre primele care implementează tehnologia Snapdragon Sound, chipsetul furnizat de Qualcomm oferind funcție hibridă de anulare a zgomotului de fundal și alte optimizări care ar trebui să îmbunătățească audiția obținută.

Denumită  hybrid ANC, tehnologia activă de anulare a zgomotului de fundal se va putea adapta automat la activitatea desfășurată livrând sunet clar și atenuare eficientă a zgomotului ambiant. Totodată, în mod special pentru apeluri de voce Qualcomm a dezvoltat tehnologia Clear Voice Capture, folosind două microfoane per cască pentru izolarea vocii de orice zgomote ambiante. Tot la nivel de chipset regăsim și optimizări pentru reducerea latențelor, care vor ajuta mai ales pasionații de jocuri.

Suplimentar, căștile Moto Buds 600 ANC vin în carcasă cu protecție IPX5 împotriva pătrunderii de apă și praf.

Anunțate cu prețul de 150 dolari, noile căști Motorola oferă până la 6 ore de autonomie la utilizare continuă, respectiv, 26 ore prin încărcări succesive folosind cutiuța pentru transport.

Inițial, prezentate cu ocazia dezvăluirii vârfului de gamă Motorola Edge 30 Fusion, căștile Moto Buds 600 ANC vor putea fi achiziționate și separat, în versiuni de culoare denumite Jet Black și Winetasting.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult