Nixie Watch primeşte o nouă versiune după 10 ani

19.04.2016
Nixie Watch primeşte o nouă versiune după 10 ani
Nixie Watch, ceasul cu tuburi catodice lansat în urmă cu 10 ani despre care Steva Wozniak, co-fondatorul Apple, a spus că i-ar fi plăcut să-l fi inventat el, este disponibil acum într-o nouă versiune. 
 
La fel ca şi predecesorul său cu carcasă rotundă, Square Nixie Watch dispune de două tuburi Nixie, care afişează numere portocalii pe piese de metal îndoite suspendate în gaz. 
 
Citeşte şi: Citizen a lansat Eco-Drive One, cel mai subţire ceas de mână din lume care se încarcă la lumină
 
Noua versiune a aceasului are autonomie mai mare a bateriei (2-4 săptămâni), este rezistentă la apă şi dispune de curea standard de 22 mm. Carcasa, realizată din aluminiu folosit la construcţia de avioane, este disponibilă în culorile negru, roşu, violet, portocaliu şi auriu. 
 
 
Square Nixie Watch nu este ieftin. Unul costă 795 de dolari, la care se adaugă 95 de dolari pentru livrarea în afara SUA. Livrările vor începe în luna mai. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult