Nixon Mission este cel mai robust ceas cu Android Wear al momentului

16.03.2016
Nixon Mission este cel mai robust ceas cu Android Wear al momentului

Pasionaţii de sporturi în aer liber nu au prea multe opţiuni când vine vorba de un ceas solid cu sistem de operare Android Wear. Compania americană Nixon a prezentat modelul Mission, care promite să fie mai solid decât toate produsele concurente.

Carcasa ceasului este realizată din plicarbonat şi oţel, iar ecranul de 1,39 inci, care foloseşte tehnologia AMOLED, este protejat cu Gorilla Glass.

Mission, care va fi disponibil pe piaţă în toamna acestui an, este rezistent la apă până la o adâncime maximă de 100 de metri. Prin comparaţie, cel mai apropiat concurent, Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10, rezistă până la 50 de metri.

La preţul de 400 de dolari, Mission va fi mai ieftin decât Smart Outdoor Watch, care costă 500 de dolari.

Ceasul celor de la Nixon este unul dintre primele modele care folosesc noul procesor Snapdragon Wear 2100, care este cu 30% mai mic decât predecesorul său şi consumă cu 25% mai puţină energie. Compania nu a anunţat care este autonomia bateriei smartwatch-ului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult