Noile căști Galaxy Buds Live, cu forma bobului de fasole, apar în imagini de prezentare

10.07.2020
Noile căști Galaxy Buds Live, cu forma bobului de fasole, apar în imagini de prezentare

Așteptate să fie prezentate în cadrul evenimentului Samsung Unpacked programat pentru data de 5 august, căștile Galaxy Buds Live vor concura cu AirPods de la Apple.

Trecând peste forma amuzată, ce poate fi comparată cu mai multe feluri de semințe, murături și organe interne, cea mai nouă iterație a căștilor Samsung Galaxy Buds sunt clar diferite de seriile anterioare și nici nu au un corespondent cu vreun produs competitor deja existent pe piață.

În teorie, căștile modelate după forma interioară a urechii ar trebui să ofere o mai bună izolare pasivă a sunetelor din exterior. Însă potrivit imaginilor de prezentare neoficiale, probabil că noul produs dispune și de tehnologe noise-canceling activă, la exterior fiind vizibile două orificii ce par a fi pentru microfoane care să detecteze zgomotele exterioare din mai multe poziţii.

În locul obișnuitei extensii modelată pentru a pătrunde în canalul urechii, sunetul pare că este redat printr-un difuzor poziționat central și mascat cu o simplă grilă metalică. Designul nu prevede nici obișnuitele pernițe siliconice, în mod normal foarte importante pentru o potrivire etanșă și blocarea eficientă a zgomotelor ambiante.

Ajungând la cutiuța pentru transport și reîncărcare, aceasta păstrează forma convențională cu margini rotunjite. Fixate magnetic, căștile sunt alimentat prin intermediul unui set de pini.

Cel puțin în randările neoficiale, căștile Samsung Galaxy Buds Live apar în versiuni de culoare Mystic Bronze, Alb și Negru. Cel mai probabil şi noile căşti Samsung vor fi mai ieftine decât modelele Pro de la Apple, chiar dacă vor fi mai scumpe decât Galaxy Buds standard. Din păcate, pentru detalii complete va trebui să așteptăm anunțul oficial de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult