Noua telecomandă LG Magic Remote este universală!

19.12.2012
Noua telecomandă LG Magic Remote este universală!

Telecomanda LG pentru televizoare Smart TV a trecut la o nouă generaţie, devenind o veritabilă telecomandă universală cu funcţie de comandă vocală, capabilă să controleze orice gadget din gospodărie.

LG Magic Remote

Telecomanda LG Magic Remote a fost introdusă în anul 2010 şi prezentată ca un accesoriu ce permite folosirea eficientă şi comodă a funcţiilor specifice televizoarelor din categoria Smart TV. Încă de atunci, aceasta includea rotiţă de scroll pentru derularea listelor de meniuri şi accelerometru ce simula funcţionalitatea unui mouse, animând cursorul reprezentat pe ecran prin simpla mişcare a telecomenzii în aer. Versiunea rezervată ofertei 2012 de televizoare Smart TV dispunea de micron şi funcţie de recunoaştere vocală pentru comenzi fără butoane, respectiv tastatură QWERTY pentru televizoarele din seria Google TV.

Noua telecomandă Magic Remote extinde trăsăturile menţionate mai sus adăugând facilităţi specifice telecomenzilor universale, cum ar fi abilitatea de a învăţa comenzi noi pentru controlul celorlalte gadgeturi din vecinătate, inclusiv cele non-LG.

Software-ul îmbunătăţit cu suport Natural Language permite controlul televizorului prin comenzi vocale complexe, spre exemplu rostirea numele canalului pe care dorim să îl vizionăm pentru a sări direct la acesta.

LG Magic Remote

Forma telecomenzii a fost optimizată, iar butoanele sunt repoziţionate pentru mai mult confort. Televizoarele LG CINEMA 3D Smart TV din categoria superioară de preţuri sunt livrate cu o versiune mai mică a telecomenzii, prevăzută cu butoane iluminate.

Cei care doresc să se bucure de funcţionalitatea noii telecomenzi LG Magic Remote o pot face cumpărând un televizor LG cu funcţie Smart TV din oferta anului 2013, sau achiziţionând separat telecomanda Magic Remote, la un preţ rămas încă neprecizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video