Noul smartwhatch OnePlus Watch 2 oferă până la 100 de ore de autonomie

21.02.2024
Noul smartwhatch OnePlus Watch 2 oferă până la 100 de ore de autonomie

OnePlus anunță că revine pe piața ceasurilor inteligente după o absență de 3 ani. Viitorul OnePlus Watch 2 va fi lansat la sfârșitul la sfârșitul lunii februarie.

După o pauză de 3 ani, OnePlus revine pe piața smartwatch-urilor cu un nou model. Viitorul OnePlus Watch 2 va fi lansat în curând și promite câteva lucruri interesante. Compania susține că noul smartwatch va oferi până la 100 de ore de autonomie cu o singură încărcare completă și că va fi oferit în două finisaje: argintiu și negru. De asemenea, compania a anunțat că va dezvălui mai multe detalii cu ocazia Mobile Word Congress 2024, în data de 25 februarie.

Noul ceas are un șasiu din oțel inoxidabil și o față cu cristal de safir și va avea „monitorizare meticuloasă a sănătății”. Pentru a atinge cele 100 de ore comunicate, compania spune că ceasul trebuie folosit în „Smart Mode”, care probabil este doar un alt mod de a spune Energy Saving Mode.

Noul OnePlus Watch 2 va fi lansat în curând

Vorbim, de fapt, despre o durată de viață mai mică a bateriei decât cea oferită de primul ceas inteligent OnePlus, care avea o autonomie de circa 10 zile, potrivit unui review al The Verge, din 2021. O parte din motivul pentru care ceasul acela putea rezista atât de mult fără să fie încărcat a fost pentru că pur și simplu nu avea foarte multe funcții care să consume bateria. Ceasul nu avea suport pentru aplicații third party, nici asistent vocal. Prin comparație, Apple Watch Ultra 2 poate atinge maximum 60 de ore în modul de economisire energie.

Smartwatch-ul inițial, OnePlus Watch, a fost lansat în România la un preț de 800 RON, disponibil în culorile Midnight Black și Moonlight Silver, precum și într-o ediție limitată Cobalt. Acesta a venit echipat cu o baterie de 405mAh compatibilă cu tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge, și oferea multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo și Beidou.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult