Noutăți la Carrefour: Rucsac Xiaomi accesibil și alte produse cu preț atractiv

06.09.2022
Noutăți la Carrefour: Rucsac Xiaomi accesibil și alte produse cu preț atractiv

Carrefour a introdus noi produse în oferta de electronice, iar unele dintre ele sunt oferite la prețuri atractive.

O tastatură de gaming HP HyperX Alloy Mkw100, mecanică, costă 290 de lei. Dispozitivul are cablu USB-C detașabil, dispune de iluminare RGB și de taste silențioase cu funcție anti-ghosting. Tastatura este rezistentă la lichide și vine cu suport opțional pentru podul palmei.

Un rucsac pentru laptop Xiaomi Casual Daypack, cu design minimalist, este disponibil în mai multe culori. Produsul are dimensiunile 34 x 22,5 x 13cm, volum interior de 10 litri și poate găzdui laptopuri și tablete cu diagonală maximă a ecranului de 14”. Materialul din care este realizat este rezistent la apă. Produsul este disponibil în mai multe culori – printre care galben, portocaliu și roz – la prețul de 35 de lei.

 

Cu reducere este disponibilă, de asemenea, o pereche de căști wireless Poss PSHB363. Acestea folosesc tehnologie bone conduction și oferă autonomie de până la 11 ore. Dispozitivul rezistă la apă (certificare IPX5) și costă 120 de lei. Căștile au microfon încorporat, putând fi folosite pentru apeluri telefonice.

Tehnologia bone conduction permite transmiterea sunetului la urechea interioară în special prin intermediul oaselor craniului, permițându-i utilizatorului să asculte conținut audio fără a avea canalul auditiv astupat.

Totodată, un suport auto pentru tablete, model Esperanza EMH108 Mantis 7-8, costă, la Carrefour, 19,9 lei.

Foto: Carrefour.ro

Citește și: Încă un dispozitiv neobișnuit cu baterie, disponibil la Lidl. E util în călătorii sau când te grăbești

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult