Încă un dispozitiv neobișnuit cu baterie, disponibil la Lidl. E util în călătorii sau când te grăbești

05.09.2022
Încă un dispozitiv neobișnuit cu baterie, disponibil la Lidl. E util în călătorii sau când te grăbești

Lidl aduce frecvent produse cu baterie inedite. Recent, lanțul de supermarketuri a oferit un fierăstrău electric cu baterie și o șurubelniță electrică fără fir echipată cu port USB-C.

În această săptămână compania va vinde, începând de joi, un fier de călcat cu aburi, fără fir, sub marca proprie Silvercrest. Pentru majoritatea oamenilor, acest produs nu va înlocui probabil un fier de călcat obișnuit. Dar dispozitivul, de dimensiuni medii, poate fi luat în călătorii sau folosit de către cei care se grăbesc și trebuie să calce rapid ceva mai simplu, precum un tricou sau pantaloni.

Citește și: Lidl: 3 unelte Parkside, utile pentru renovări, disponibile în curând

Fierul de călcat poate fi folosit, atunci când nu are baterie, cu cablul de încărcare conectat. Stația de încărcare permite conectarea aparatului în orice poziție, la 360 de grade. Cablul are o lungime de 190 cm.

Stația de încărcare poate fi conectată permanent la fierul de călcat prin acționarea unui buton de tip slider.

Fierul de călcat dispune de funcție de auto-curățare și are sistem anti-picurare.

Dispozitivul are putere de 2.400 W, iar rezervorul de apă are capacitate de 320 ml. În cutie este inclus și un pahar din plastic pentru apă care arată cantitatea maximă care poate fi introdusă în dispozitiv.

Fierul de călcat cu baterie va costa aproape 100 de lei și va beneficia de garanție timp de 3 ani.

Puteți vedea dispozitivul în acțiune într-un review făcut de canalul TechGuru Andrew de pe YouTube:

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult