Noutăți la Lidl: Mouse wireless și alte dispozitive interesante

28.02.2022
Noutăți la Lidl: Mouse wireless și alte dispozitive interesante

Lidl va vinde, începând de joi, un mouse wireless pentru laptop. Dispozitivul, marca Silvercrest, va costa 30 de lei. Mouse-ul are butoane silențioase, receiver wireless de 2.4 GHz și senzor optic la care poate fi selectată rezoluția: 1.000, 1.500 sau 2.000 DPI. Dispozitivul dispune de butoane pentru navigarea înainte / înapoi în browsere sau managere de fișiere.

Totodată, un prelungitor în formă de cub, care dispune de două porturi USB și de patru prize, va fi disponibil, tot începând de joi, la prețul de 50 de lei. Dispozitivul are cablu cu lungime de 1,5 metri.

Citește și: Patru produse interesante disponibile cu reducere la Elefant.ro

Tot pentru birou, Lidl va include în ofertă un distrugător de documente marca United Office. Aparatul va costa 70 de lei și va permite distrugerea documentelor în fâșii de hârtie cu lățime de 6 mm. Dispozitivul are funcție automată de pornire / oprire și poate tăia 6 coli A4 simultan.

Lidl

Sub marca United Office va putea fi achiziționat, de la Lidl, și un proiector pentru schițe, compatibil cu toate modelele de smartphone-uri și tablete. Aparatul reproduce pe ecranul dispozitivului desenele și schițele realizate pe hârtie. Produsul va costa 20 de lei.

Lidl aduce noi soluții de iluminat

Mai mult, o veioză cu control tactil și putere de 6 W, marca Livarno Home, va fi disponibilă începând de joi la prețul de 50 de lei. Comenzile se dau prin atingerea piciorului metalic al corpului de iluminat. Intensitatea fluxului luminos al becului poate fi reglată în trei trepte, cel maxim fiind de 470 lm. Veioza va fi disponibilă în mai multe variante.

O altă soluție de iluminat care va fi disponibilă la Lidl este setul de trei lămpi LED pentru dulap, disponibil la prețul de 20 de lei. În cutie sunt incluse paduri adezive pentru fixarea pe suprafețe netede. Dispozitivele funcționează cu baterii (incluse în pachet), iar autonomia maximă este de 7 ore de funcționare continuă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult