Patru produse interesante disponibile cu reducere la Elefant.ro

25.02.2022
Patru produse interesante disponibile cu reducere la Elefant.ro

Elefant.ro, unul dintre cele mai populare magazine online din România, are reduceri la mai multe dispozitive electronice și accesorii.

O pereche de căști wireless on-ear Panasonic RB-M500BE-K costă 266 de lei. Producătorul promite o autonomie de până la 30 de ore la ascultarea de muzică. Căștile dispun de microfon și pot fi folosite inclusiv pentru apeluri. Mai mult, dispun de funcție XBS DEEP, care asigură un bas mai puternic. Dispozitivul oferă suport pentru asistenți vocali digitali precum Google Assistant.

Totodată, o cameră Wi-Fi Tellur TLL331071, care filmează la calitate Full HD (1.080p), este disponibilă la prețul de 180 de lei. Dispozitivul dispune de senzor de mișcare, Night Vision și poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației dedicate Tellur Smart. Prin intermediul microfonului și difuzorului integrat, utilizatorul poate vorbi cu persoana care se afla în casă. Camera este compatibilă cu rețelele Wi-Fi de 2.4 GHz.

Mai mult, ceas hibrid Skagen SKT1306, costă, la Elefant.ro, 560 de lei. Dispozitivul are mecanism quartz, dar are și funcții de smartwatch. Ceasul se conectează la smartphone-uri cu sisteme de operare Android sau iOS pentru a transmite informații precum notificări, informații despre somn sau date privind activitatea fizică. Dispozitivul este rezistent la apă, până la o adâncime maximă de 30 metri. Carcasa are diametru de 40 mm, iar cureaua are telescoape de 20 mm.

Tot la reducere este disponibilă și plafoniera Wi-Fi Tellur TLL331141. Corpul de iluminat, cu putere de 24 W, costă 183 de lei. LED-urile au o intensitate maximă a fluxului luminos de 2.400 de lumeni. Producătorul susține că durata de viață a dispozitivului este de 15.000 de ore. Plafoniera poate fi controlată prin intermediul aplicației Tellur Smart și beneficiază de protecție la praf și apă (certificare IP54), putând astfel fi utilizată și la exterior. Dispozitivul este compatibil cu rețele Wi-Fi de 2.4 GHz.

Citește și: Lidl: Dispozitive, inclusiv smart, care atrag atenția în oferta din această săptămână

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult