Ofertă bogată de electronice la Kaufland: 3 produse pe care vi le recomandăm la prețul actual

02.09.2022
Ofertă bogată de electronice la Kaufland: 3 produse pe care vi le recomandăm la prețul actual
Foto: Profimedia Images

Retailerul Kaufland are o ofertă bogată de dispozitive electronice în săptămâna de dinainte de începerea anului școlar. Am selectat trei produse interesante, cu prețuri accesibile.

O tabletă Huawei T3 10, care are display cu diagonala de 9,6” (rezoluție de 1.280 x 800 pixeli), costă 499 de lei. Dispozitivul are chipset Qualcomm Snapdragon 425, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru carduri micro-SD cu capacitate maximă de 128 GB) și baterie cu capacitate de 4.800 mAh.

Citește și: Încă un dispozitiv neobișnuit cu baterie, disponibil la Lidl. E util în călătorii sau când te grăbești

Kaufland are în ofertă și un soundbar Sharp, modelul HT-SB100 2.0. Acesta are putere RMS de 75 W și dispune de conectivitate Bluetooth 5.1. Dispozitivul, cu dimensiunile 80 x 6,2 x 6,2 cm, costă 299 de lei.

Soundbar-ul mai dispune de port pentru cabluri optice, mufă HDMI ARC, jack audio universal de 3.5 mm și de slot pentru carduri micro-SD. Spre deosebire de alte modele, acest dispozitiv are butoane fizice în partea din față, într-o zonă ușor accesibilă, pentru a fi mai ușor de operat fără telecomandă. Potrivit producătorului, dispozitivul este compatibil cu orice model de televizor.

Atrage atenția, de asemenea, lampa LED pentru selfie-uri vândută de lanțul de supermarketuri. Aceasta are suport pentru telefon, trepied și oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 800 de lumeni. Produsul costă 35 de lei.

Citește și: Două dispozitive auto utile în orice mașină, disponibile în curând la Lidl