Ofertă bogată de electronice la Kaufland: 3 produse pe care vi le recomandăm la prețul actual

02.09.2022
Ofertă bogată de electronice la Kaufland: 3 produse pe care vi le recomandăm la prețul actual
Foto: Profimedia Images

Retailerul Kaufland are o ofertă bogată de dispozitive electronice în săptămâna de dinainte de începerea anului școlar. Am selectat trei produse interesante, cu prețuri accesibile.

O tabletă Huawei T3 10, care are display cu diagonala de 9,6” (rezoluție de 1.280 x 800 pixeli), costă 499 de lei. Dispozitivul are chipset Qualcomm Snapdragon 425, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru carduri micro-SD cu capacitate maximă de 128 GB) și baterie cu capacitate de 4.800 mAh.

Citește și: Încă un dispozitiv neobișnuit cu baterie, disponibil la Lidl. E util în călătorii sau când te grăbești

Kaufland are în ofertă și un soundbar Sharp, modelul HT-SB100 2.0. Acesta are putere RMS de 75 W și dispune de conectivitate Bluetooth 5.1. Dispozitivul, cu dimensiunile 80 x 6,2 x 6,2 cm, costă 299 de lei.

Soundbar-ul mai dispune de port pentru cabluri optice, mufă HDMI ARC, jack audio universal de 3.5 mm și de slot pentru carduri micro-SD. Spre deosebire de alte modele, acest dispozitiv are butoane fizice în partea din față, într-o zonă ușor accesibilă, pentru a fi mai ușor de operat fără telecomandă. Potrivit producătorului, dispozitivul este compatibil cu orice model de televizor.

Atrage atenția, de asemenea, lampa LED pentru selfie-uri vândută de lanțul de supermarketuri. Aceasta are suport pentru telefon, trepied și oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 800 de lumeni. Produsul costă 35 de lei.

Citește și: Două dispozitive auto utile în orice mașină, disponibile în curând la Lidl

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult