Oferta Dedeman: trei încărcătoare auto ieftine pentru smartphone și alte dispozitive, practice în orice situație

22.06.2022
Oferta Dedeman: trei încărcătoare auto ieftine pentru smartphone și alte dispozitive, practice în orice situație

Dedeman include în oferta sa mai multe încărcătoare auto cu mufe USB sau chiar cu mai multe port-uri de 12V, pentru alimentarea mai multor dispozitive simultan.

Cei care au nevoie de un încărcător simplu dar foarte practic pot apela la modelul Mega Drive, care poate alimenta trei dispozitive simultan. Acesta are o mufă USB-C compatibilă cu QuickCharge 3.0  și Power Delivery, putând alimenta smartphone-uri la putere de până la 20W, dar integrează și alte două mufe USB 2.0 pentru încărcare mai lentă sau pentru alte tipuri de dispozitive, care oricum nu se încarcă rapid. Pentru drumuri lungi, acest încărcător poate asigura alimentare completă pentru toate dispozitivele. Acest model este listat pe site-ul Dedeman la 65,74 lei.

Citește și: 5 dispozitive ieftine pentru grădină în oferta Lidl de săptămâna aceasta

Încărcătorul PNI include 4 port-uri 12/24V și 2 USB

O idee similară, dar care oferă și mai multă flexibilitate este încărcătorul Mega Drive care vine cu trei mufe USB pentru încărcarea dispozitivelor, dar include și o altă mufă de 12V, din care poate fi alimentat un alt dispozitiv, precum o stație radio sau alte tipuri de dispozitive care necesită mai mult curent decât poate fi alimentat prin USB. Încărcarea USB poate atinge maximum 15W, în timp ce întreaga priză poate să scoată 80W pentru alimentarea dispozitivelor. Există și un afișaj LED care arată puterea în timp real, dar dispozitivul include și un cip pentru protecție la supraîncărcare, scurtcircuitare sau supraîncălzire. Acest model este listat la prețul de 44,67 lei.

În cele din urmă, cei care au de alimentat mai multe dispozitive de la prize de 12 sau 24V, pot apela la PNI Lighter 04. Acesta vine cu două port-uri USB pentru alimentarea smartphone-urilor sau ale altor accesorii și cu patru ieșiri de priză de 12V (mufa de brichetă). În total, acest încărcător poate alimenta cu 120W și poate fi folosit pentru a ține în același timp stații radio, sisteme de camere, modulatoare FM și alte tipuri de încărcătoare sau dispozitive. Mufele USB sunt însă mai lente, putând alimenta cu doar 5W, deci o încărcare lentă. Acest model costă însă doar 32 lei.

Unele dintre produse pot fi achiziționate doar din magazinele Dedeman, nefiind disponibile la comandă online.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult