5 dispozitive ieftine pentru grădină în oferta Lidl de săptămâna aceasta

20.06.2022
5 dispozitive ieftine pentru grădină în oferta Lidl de săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta, selecția de gadget-uri disponibilă în oferta Lidl este concentrată pe dispozitive pentru în grădină, utile în special vara.

Pentru cei care au planuri de întreținere a grădinii, Lidl vine săptămâna aceasta și cu două instrumente de la Parkside. Avem de a face cu o foarfecă electrică cu acumulator, pentru întreținerea gazonului sau arbuștilor, fiind ideal pentru tunderea gardului viu, de exemplu. Acesta costă 99.99 lei, poate tăia crengi de maximum 8mm și promite o autonomie de aproximativ o oră.

Cei care vor să scape de buruienile nedorite, sau să mențină un gazon pe suprafață mai mare, pot apela la Motocoasa 3 în 1 pe benzină de la Parkside, cu motor în 2 timpi și motor de 42,7 cc cu putere de 1,8 cp. Acesta este livrat cu trei accesorii, un cuțit cu 3 lame de 25,5cm, un cuțit de tuns iarba cu 4 lame de 25,5cm și un trimmer pentru gazon cu diametru de 43 cm. Rezervorul motocoasei are capacitate de 1,2L.

Citește și Utile vara: Lidl va vinde dispozitive care țin vietățile nedorite departe

Foarfecă pentru arbuști și iarbă

Un dispozitiv interesant care îți poate proteja casa și grădina, în special dacă locuiești într-o zonă în care animale sălbatice ar putea să intre în curte, este un dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea animalelor. Acesta este produs de Parkside, are alimentare cu energie solară și dispune de un senzor de mișcare. Atunci când detectează mișcare în raza sa de 110 grade și până la 8 metri, acesta va porni alertele sonore care vor alunga animalele. Există setări pentru distanța la care să opereze senzorul de mișcare și frecvența la care să redea sunetul. Pe lângă toate acestea, dispozitivul este rezistent la apă la standardul IP44, deci va rezista în ploaie fără probleme. Prețul este de 54,99 lei.

Pentru cei care doresc să stea în curte seara sau noaptea, fără a fi nevoie să se ferească și de insecte, Lidl are săptămâna aceasta în ofertă un dispozitiv UV anti insecte produs de Livarno Home. Acesta are putere de 4,7W și un cablu de 1,5 metri și vine în două variante, cu corp paralelipipedic, sau corp cilindric. Lumina UV atrage insectele, care se curentează atunci când se apropie de dispozitiv. Și acest dispozitiv este foarte ieftin, fiind listat la 54,99 lei în oferta magazinului.

Pentru montat pe perete, afară, Lidl oferă și un reflector LED cu energie solară și senzor de mișcare. Acesta ar trebui să ofere o lumină destul de puternică pentru un soi de „lumină de veghe” pentru exterior, la 150 de lumeni și integrează un senzor de mișcare cu rază între 5 și 8 metri, similar cu cel de pe dispozitivul anti-animale. Și acest model este rezistent la ploaie, cu certificare IP44. Reflectorul costă doar 49,99 lei, deci cumpărarea și instalarea mai multor astfel de lumini nu va fi foarte scumpă.

Toate aceste dispozitivele intră în oferta Lidl de astăzi, 20 iunie, și beneficiază de garanție timp de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult