Produse interesante sau inedite care au intrat în oferta Lidl pe 7 iunie

07.06.2021
Produse interesante sau inedite care au intrat în oferta Lidl pe 7 iunie
Foto: Shutterstock

Lidl, cel mai popular retailer de pe piața din România, începe săptămâna cu noi oferte. Multe dintre produsele din portofoliul actual au tema Euro 2020. Competiția sportivă va începe pe 11 iunie.

Printre electronicele „Euro 2020” se găsește o boxă portabilă în formă de minge de fotbal, marca Intempo, oferită la prețul de 40 de lei. Dispozitivul funcționează cu baterii AA și beneficiază de garanție de 3 ani.

Cei care doresc să privească meciurile de la Euro 2020 într-un cadru mai deosebit pot cumpăra de la Lidl o bandă LED, marca Livarno Lux, care se lipește pe spatele televizorului. Sistemul are telecomandă, port USB, cablu de alimentare de 1 m și poate afișa 16 culori cu luminozitate reglabilă. Raza de acțiune a telecomenzii este de maxim 4 m.

Pasionații de fotbal găsesc în această săptămână la Lidl o poartă de fotbal pentru copii, cu branding UEFA Euro 2020, la prețul de 169 de lei. Produsul se adresează copiilor cu vârste mai mari de 6 ani.

Citește și Turul magazinelor, 8 iunie: Produse interesante sau inedite din oferta Dedeman

O minge „Euro 2020” costă 50 de lei.

Lidl vinde, de asemenea, căști on-ear cu fir, marca Silvercrest, la prețul de 40 de lei. Sunt disponibile trei culori: roșu, negru și albastru. Căștile sunt pliabile, au tastă multifuncțională pe fir și cablu cu lungime de 1,5 m.

În aceleași culori este disponibil un powerbank de 10.000 mAh, marca Silvercrest, la prețul de 50 de lei. Dispozitivul oferă încărcare rapidă.

Lidl vinde noi unelte utile în atelier

În magazinele Lidl este disponibilă o cameră pentru inspecție, cu display, care poate fi folosită la mașină sau în locuință. Dispozitivul, marca Parkside costă 199 de lei.

Camera are funcție de fotografiere și poate stoca până la 2.000 de imagini în memoria internă. Acestea pot fi extrase din dispozitiv prin intermediul portului micro-USB.

Sonda la capătul căreia se află camera este rezistentă la praf, murdărie și apă (certificare IP67). Mai mult, aceasta dispune de șase LED-uri albe pentru a ilumina spațiile întunecate. Sunt disponibile 10 trepte de luminozitate. Cablul are o lungime de 1,2 metri.

Retailerul german mai vinde o menghină universală, marca Parkside, la prețul promoțional de 40 de lei. Menghina dispune de un sistem de prindere „tradițional” în care pot fi prinse obiecte cu gosime maximă de 70 mm. Acesta poate fi înlocuit cu un sistem pentru imobilizat țevi (Ø 38-43 mm).

Dispozitivul poate fi fixat pe orice blat de masă, pe birou sau plăci cu grosime maximă de 5 mm.

Atrage atenția aparatul de măsură cu laser marca Parkside, oferit la prețul de 119 lei. Acesta include laser (cu precizie de ± 2 mm), ruletă și nivelă cu doi cilindri. Datele sunt afișate pe ecranul LCD încorporat. Dispozitivul are acumulator cu capacitate de 300 mAh.

Gadgeturi pentru locuință

Lidl oferă, în această săptămână, un aparat de aer condiționat portabil, la prețul de 899 de lei. Produsul este 3 în 1 și oferă: răcire, dezumidificare și ventilație. Dispozitivul are telecomandă și program pentru noapte.

Un ceas digital cu termometru, marca Auriol, costă 40 de lei.

Cei care suferă din cauza căldurii la birou pot achiziționa un mini-ventilator turn, marca Silvercrest, la prețul de 80 de lei. Dispozitivul are cablu de 180 cm.

Atractiv pare și mini-răcitorul de aer, cu lumină de veghe, care costă 100 de lei. Rezervorul pentru apă poate fi umplut cu cuburi de gheață, pentru un efect mai rapid. Aparatul oferă și lumină ambientală prin intermediul unui sistem LED în șapte culori diferite. Alimentarea cu energie se face prin intermediul unui port USB-C.

LIdl mai oferă un aparat anti-țânțari, cu LED, la prețul de 25 de lei.

Noi lămpi pentru grădină

Lidl are o ofertă bogată de corpuri de iluminat pentru grădină. Un design deosebit are acest model Melinera oferit la prețul de 40 de lei. Autonomia este de aproximativ 8 ore.

Interesant este, de asemenea, borcanul decorativ solar cu 20 de LED-uri. Acesta costă 20 de lei și beneficiază de rezistență medie la praf și apă (certificare IP44).

Ambele produse au garanție de 3 ani.

*Notă: Go4it.ro vă prezintă produse interesante din oferta actuală a Lidl, dar nu le recomandă și nu garantează pentru calitatea lor. 

Sursa: Lidl.ro

Citește și:

Descoperire tulburătoare făcută în geantă de o tânără care a petrecut o seară în oraș: „Aveți mare grijă!”

Bunicii tăi ar putea avea o comoară în casă. Mergi și verifică, înainte să regreți!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult