Ofertele actuale Kaufland: Aspirator robot cu preț bun și câteva unelte utile

25.08.2021
Ofertele actuale Kaufland: Aspirator robot cu preț bun și câteva unelte utile

Noul catalog Kaufland și site-ul companiei includ câteva produse interesante pentru pasionații de gadgeturi și tehnologie.

Lanțul de supermarketuri vinde un aspirator robot Rowenta, modelul RR6827WH, la prețul de 599,90 lei. Aparatul are putere de 33 W, iar acumulatorul se încarcă complet în șase ore. Autonomia maximă este de 150 de minute, iar zgomotul produs este de 65 dB (A). Dispozitivul oferă trei moduri de curățare: aleatoriu (zone complexe), aleatoriu cameră (curățare în 30 de minute) și margine (curățarea de-a lungul pereților și a plintelor).

Rowenta RR6827WH poate fi programat din telecomanda dedicată.

Prețul aspiratorului este atractiv. Același model costă, în magazinul online evoMAG, 679 de lei. Ideall.ro îl vinde la prețul de 699 de lei.

Kaufland vinde câteva unelte utile

Un pistol cu aer cald, marca My Project, costă, la Kaufland, 55 de lei. Dispozitivul are putere de 2.000 W, dispune de cablu cu lungime de 3 metri și vine cu patru duze. Temperatura maximă de lucru oferită este de 600 grade Celsius. Dacă lungimea cablului nu este suficientă, în supermarketurile companiei poate fi găsit un prelungitor cu tambur, cu lungime de 10 metri, la prețul de 55 de lei. Acesta are patru prize și suportă o sarcină conectată maximă de 3.500 W.

Un set care include o șurubelniță cu acumulator și diverse alte accesorii este oferit la prețul de 119,90 lei. În pachet sunt incluse șurubelnița electrică, patru capete și bituri.

CITEȘTE ȘI:

Produse cu preț redus disponibile la Dedeman în această săptămână

Oferta Lidl la final de august: accesorii ieftine pentru grădină și mașină

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult