Ofertele Lidl: Gadgeturi pentru școală și multe produse utile la prețul de 30 de lei

30.08.2021
Ofertele Lidl: Gadgeturi pentru școală și multe produse utile la prețul de 30 de lei

Lidl, cel mai popular lanț de supermarketuri din România, a publicat noile oferte pe site-ul propriu, valabile în perioada 30 august – 5 septembrie.

Cum se apropie începutul noului an școlar, compania vinde multe rechizite, haine și accesorii pentru copii.

Un powerbank cu capacitate de 5.000 mAh costă, la Lidl, 40 de lei. Bateria externă are două ieșiri USB-A, iar încărcarea dispozitivului se face prin intermediul unui port USB-C. În cutie este inclus cablu USB-A la USB-C.

Un calculator educativ, marca United Office, costă 30 de lei. Dispozitivul îi încurajează pe copii să folosească cifrele prin joacă. Calculatorul oferă patru modalități de joacă cu până la cinci trepte de dificultate: exerciții cu operațiile aritmetice de bază, identificarea operației, continuarea succesiunii logice și observarea succesiunii cifrelor.

30 lei (29,99 lei), prețul săptămânii la Lidl

Compania vinde în această perioadă și un calculator de buzunar obișnuit, marca Lexibook, la prețul de 30 de lei.

La secțiunea bucătărie interesantă ni se pare râșnița electrică pentru sare și piper. Sistemul de măcinare din ceramică oferă granulație reglabilă. Dispozitivul, care vine cu sistem de iluminare integrat, funcționează cu o baterie AA. Râșnița, marca Silvercrest Kitchen Tools, costă 30 de lei.

La același preț este disponibil un cântar de bucătărie. Dispozitivul are ecran LCD, funcție TARA și suportă o greutate de maxim 5 kg.

Tot la prețul de 30 de lei, Lidl vinde un suport pentru cuțite marca Ernesto. Acesta poate găzdui 5-6 cuțite.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Produse utile, cu preț redus, disponibile la Carrefour în această săptămână

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult