Produse utile, cu preț redus, disponibile la Carrefour în această săptămână

26.08.2021
Produse utile, cu preț redus, disponibile la Carrefour în această săptămână

Lanțul de supermarketuri Carrefour a publicat noi oferte pe site-ul propriu. Am făcut o selecție cu produsele care ni s-au părut interesante.

Compania vinde un laptop Dell Inspiron 5402 la prețul de 1.890 de lei. Computerul are ecran cu diagonala de 14” (rezoluție de 1.920 x 1.080 pixeli), procesor Intel Core i3-1115G4, memorie RAM de 4 GB și SSD de 256GB.

Pentru cei care doresc să protejeze dispozitivul, Carrefour vinde o husă HP din neopren, care costă 29,9 lei. Mai mult, o geantă de laptop Tellur, pentru dispozitive cu ecran de maxim 15,6″, costă 19,9 lei la Carrefour.

Din oferta actuală face parte și mouse-ul wireless Logitech M185. Designul ergonomic permite utilizarea cu ambele mâini. Dispozitivul are buton On/Off pentru oprirea lui atunci când este transportat în geantă sau nu este folosit. Mouse-ul costă, promoțional, 44,9 lei.

Un card de memorie micro-SD SanDisk Ultra, cu capacitate de stocare de 64 GB, este oferit la prețul de 69,9 lei. Viteza maximă de citire oferită este de 120 MB/s.

Carrefour vinde un kart pentru copii

Carrefour vinde, cu reducere de 50%, un încărcator de electronice, model Tellur TLL151081, la prețul de 44,9 lei. Dispozitivul include trei porturi USB, dintre care unul compatibil cu tehnologia fast charging QC3.0.

Un radio cu ceas Blaupunkt CR15WH este oferit la prețul de 125 de lei. Dispozitivul include port USB și are funcție dual alarm.

Un kart cu pedale pentru copii are prețul de 249 de lei. Vehiculul are o greutate de 9,4 kg și poate susține o greutate maximă de 30 kg, fiind potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani.

Foto: Carrefour.ro

CITEȘTE ȘI:

Produse cu preț redus disponibile la Dedeman în această săptămână

Oferta Lidl la final de august: accesorii ieftine pentru grădină și mașină

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult