Ofertele Lidl și Dedeman: 5 decorațiuni „wow” de exterior, disponibile cu preț bun

13.12.2022
Ofertele Lidl și Dedeman: 5 decorațiuni „wow” de exterior, disponibile cu preț bun

Lidl are din nou în această săptămână o ofertă bogată de decorațiuni și accesorii pentru Sărbători. Printre acestea se găsesc trei produse marca Livarno Home, de exterior, interesante. Totodată, la Dedeman sunt disponibile două produse Hoff de sezon, tot pentru exterior, cu preț redus.

Trei decorațiuni interesante din oferta Lidl

În magazinele Lidl poate fi găsită o instalație luminoasă solară cu opt moduri de iluminare reglabile. Sunt disponibile, de asemenea, patru efecte de lumină intermitentă, dar și alte opțiuni de personalizare. Instalația primește energie de la un panou solar și beneficiază de rezistență la murdărie și apă (IP44). Dispozitivul costă 55 de lei.

Lidl

Totodată, o ghirlandă luminoasă poate fi achiziționată la prețul de 60 de lei. Dispozitivul are 200 de LED-uri și oferă mai multe moduri de iluminare care pot fi schimbate din telecomanda dedicată. Ghirlandă se poate stinge automat după șase ore și are certificare IP44.

Citește și: Dispozitiv neobișnuit pe baterii, disponibil la Lidl săptămâna viitoare

Interesantă este și steaua luminoasă pentru exterior, care costă 149 de lei. Dispozitivul are dimensiunile 46 x 48 cm și dispune de timer.

Toate cele trei produse Livarno Home au garanție de 3 ani.

Două dispozitive pentru Sărbători utile, disponibile la Dedeman cu preț redus

Dedeman

Pentru cei care doresc să facă o impresie puternică de Crăciun, la Dedeman este disponibilă, cu preț redus, o decorațiune Hoff cu patru reni și sanie. Aceasta dispune de 264 de LED-uri albe și 14 LED-uri de tip flash. Cablul de alimentare are lungime de 5 metri, iar decorațiunea are certificare IP44. Dimensiunile sunt următoarele: sanie – 60 x 30 x 37 cm, ren – 51 x 13 x 60 cm. Produsul costă 459 de lei (redus de la 500 de lei).

Atractiv și cu recenzii bune la Dedeman este proiectorul laser Hoff, cu carcasă din aluminiu. Acesta poate afișa diverse lumini în culorile roșu și verde. Controlul se face din telecomanda dedicată. Proiectorul costă 119 lei (prețul de dinainte de reducere: 159 de lei).

Foto: Lidl.ro, Dedeman.ro

Citește și: Electronice din categorii populare, disponibile în curând la Lidl pentru a fi oferite cadou

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult