Dispozitiv neobișnuit pe baterii, disponibil la Lidl săptămâna viitoare

15.12.2022
Dispozitiv neobișnuit pe baterii, disponibil la Lidl săptămâna viitoare

În oferta Lidl vor intra săptămâna viitoare mai multe dispozitive marca Sanitas. Printre acestea se găsește un produs neobișnuit.

Începând de joi, 22 decembrie, clienții vor putea găsi în magazinele companiei o bilă de masaj cu vibrații. Dispozitivul are diametru de 8 cm și oferă două niveluri de intensitate.

Bila de masaj are suprafață din cauciuc și funcționează cu baterii AAA. Produsul va fi disponibil la prețul de 70 de lei. Prețul recomandat de producător este de 81 de lei.

Potrivit Sanitas, produsul contribuie la activarea și la regenerarea grupelor de mușchi tensionate. Bila țintește în special practicanții de sport.

Lidl
Bila de masaj cu vibrații care va fi vândută de Lidl.

Produsele de acest fel sunt apreciate de clienți. Modelul disponibil la Decathlon, la prețul de 110 lei, are un rating de 4,5 steluțe din 5 posibile. Pe Amazon, LifePro 4-Speed Vibrating Massage Ball are, de asemenea, un rating bun – de 4,4 / 5 – primit de la peste 860 de utilizatori.

Ca și alte produse vândute de Lidl, mingea de masaj cu vibrații va avea garanție de 3 ani.

Sanitas este o companie germană producătoare de dispozitive pentru sănătate și relaxare. Printre produsele sub această marcă ce vor fi disponibile săptămâna viitoare la Lidl se mai află un încălzitor electric pentru picioare și o pernă electrică pentru spate.

Foto: Lidl, Amazon, Decathlon

Citește și: Ofertele Lidl și Dedeman: 5 decorațiuni „wow” de exterior, disponibile cu preț bun

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult