OnePlus 12 se pregătește de lansarea la nivel global

16.01.2024
OnePlus 12 se pregătește de lansarea la nivel global
Foto: OnePlus

Înaintea evenimentului de lansare a OnePlus 12, compania a confirmat deja câteva detalii despre noul său flagship cu doar câteva zile înainte de debutul la nivel global, scrie Medium.

OnePlus 12 promite să fie cel mai performant dispozitiv al companiei, echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 al celor de la Qualcomm. Telefonul va avea un sistem de patru camere la spate și va include și procesorul vizual X7 Pixelworks pentru o rezoluție 2K și o stabilitate îmbunătățită.

Designul acestui dispozitiv și caracteristicile sale sunt identice cu modelul chinezesc, ceea ce confirmă că modelul din România va avea specificații similare. De obicei, compania lansează același model în întreaga lume, fără să facă schimbări majore. Astfel, putem anticipa deja specificațiile posibile ale OnePlus 12.

Telefonul OnePlus 12 dispune de un ecran OLED QHD+ 2K de 6.82 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Acesta are un ecran LTPO, cu suport pentru o rată de reîmprospătare ajustabilă automat între 1Hz și 120Hz, în funcție de conținutul afișat pe ecran. Ecranul vine cu o luminozitate maximă de 4.500 niți, fiind astfel cel mai luminos display din industrie. În plus, panoul suportă Dolby Vision, ProXDR, 2160Hz și PWM dimming.

Specificații & design

OnePlus 12 este alimentat de noul procesor Snapdragon 8 Gen 3 Qualcomm. Dispozitivul oferă un sistem RAM LPDDR5X și de stocare UFS 4.0 pentru viteze îmbunătățite.De asemenea, telefonul are un sistem Dual Cryo-velocity Cooling care „îmbunătățește suprafața de răcire, materialul de răcire și designul structurii” pentru o experiență excelentă de gaming.

Pentru fotografie, există un sistem de trei camere. Acesta include un senzor Sony LYT808 de 50 megapixeli, un senzor OV64B de 64 megapixeli cu o cameră telefoto periscopică de 3x. În plus, există și o a treia cameră – o cameră ultra-wide IMX581 de 48 megapixeli. Setup-ul camerei este același cu cel al smartphone-ului OnePlus Open. De asemenea, telefonul suportă tehnologia „Rain Water Touch”, care permite ecranului să proceseze cu acuratețe atingerea chiar și atunci când este umed.

Designul OnePlus 12 păstrează stilul lui OnePlus 11 și introduce telefonul în diferite culori. Pe lângă specificațiile hardware remarcabile, OnePlus 12 va veni, de asemenea, cu o serie de funcții software optimizate pentru experiența utilizatorului. Acestea ar putea include îmbunătățiri ale interfeței utilizatorului, opțiuni de personalizare suplimentare și integrare cu serviciile și aplicațiile OnePlus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult