OnePlus a lansat în România noul ceas inteligent Watch 2 odată cu inaugurarea noului său showroom

15.04.2024
OnePlus a lansat în România noul ceas inteligent Watch 2 odată cu inaugurarea noului său showroom

Compania globală de tehnologie OnePlus a lansat astăzi primul punct de prezentare a produselor, localizat în Promenada Mall. Până la data de 23 aprilie, utilizatorii pot testa cele mai noi produse din portofoliul OnePlus, respectiv OnePlus 12, OnePlus 12R, OnePlus Open sau OnePlus Watch 2 și pot câștiga garantat premii surpriză.

„Unul dintre obiective echipei din România este facilitarea interacțiunii brandului cu fanii și consumatorii, astfel că în perioada 15 aprilie – 23 aprilie, toți cei care ajung în Promenada Mall București pot testa produsele noastre în punctul de prezentare amplasat la intrarea din Barbu Văcărescu și pot câștiga premii surpriză sau pot obține reduceri de până la 700 de leila produsele OnePlus achiziționate din magazinul online oppostore.ro”, a declarat Ciprian Mirea, Country Manager OnePlus în România.

Totodată, compania lansează la nivel local cel mai nou ceas din portofoliu, modelul OnePlus Watch 2, ce va fi disponibil începând cu 22 aprilie. Compania revine pe piața smartwatch-urile după o pauză de 3 ani.

Ce specificații are noul OnePlus Watch 2

Noul ceas are un șasiu din oțel inoxidabil și o față cu cristal de safir. OnePlus Watch 2 are la bază arhitectura Dual-Engine dezvoltată de OnePlus, alimentată de două chipseturi, Snapdragon W5 și BES 2700 MCU. Chipsetul de eficiență BES2700 rulează RTOS și gestionează activitățile de fundal și sarcinile simple, în timp ce Snapdragon W5 este activ pentru sarcini complexe, precum rularea aplicațiilor tale preferate Google.

Cu această arhitectură unică Dual-Engine și o baterie de 500mAh, OnePlus Watch 2 poate oferi până la 100 de ore de utilizare obișnuită cu toate funcționalitățile accesibile în Modul Smart sau până la 12 zile în modul de autonomie extinsă. Producătorul spune că bateria de 500mAh poate fi încărcată complet în 60 de minute cu încărcare rapidă VOOC de 7,5W.

OnePlus spune că noul ceas poate rezista la condiții dificile. Watch 2 este certificat IP68 și oferă rezistență la apă de 5ATM. Șasiul este realizat din oțel inoxidabil, iar ecranul este acoperit cu cu cristal de safir 2.5D, pentru o rezistență suplimentară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult