OnePlus pregătește căști wireless sub brandul Nord, cu linii de design noi

23.02.2022
OnePlus pregătește căști wireless sub brandul Nord, cu linii de design noi

OnePlus a demonstrate anul trecut că se pricepe și la accesorii, nu doar la smartphone-uri. OnePlus Buds Pro și OnePlus Buds Z2 au fost unele dintre cele mai bune căști lansate în zona lor de preț în 2021, iar în 2022, compania dorește să crească această categorie cu noi modele. Așa cum a făcut și cu smartphone-urile sale, cele mai noi zvonuri afirmă că pregătește o nouă serie de căști sub brand-ul Nord, care să ofere o experiență puțin diferită și un design nou, atrăgător.

OnePlus Nord TWS ar putea fi numele final al noilor căști

Primele randări 3D cu noile căști OnePlus Nord TWS, publicate de OnLeaks și 91mobiles, sunt realizate după fotografii reale cu prototipul căștilor dintr-o fază avansată de dezvoltare. Anumite schimbări ar mai putea apărea între momentul actual și lansarea propriu-zisă, dar aceasta ar trebui să fie direcția generală a formei finale. Vorbim despre căști true wireless de tip in-ear, care au totuși mici „codițe” care sunt îndreptate în jos. La exterior, acestea au un buton fizic de culoare aurie, care va înlocui funcțiile de atingere sau presiune de pe celelalte modele OnePlus.

Cutia de încărcare are o formă neobișnuită, cu margini complet drepte, care probabil că nu va fi ușor de pus sau scos dintr-un buzunar mai mic. Lansarea căștilor OnePlus Nord TWS este așteptată cândva pe la jumătatea acestui an, iar prețul lor ar trebui să fie ceva mai mic decât cele pe care compania le vinde deja.

Alte zvonuri despre OnePlus sugerează că un dispozitiv cu numele de cod „Oscar” va fi lansat în primăvară în zona flagship. Acest model ar putea fi doar OnePlus 10 Pro în varianta lui internațională, echipat cu Oxygen OS 12 și servicii Google la bord. OnePlus 10 Pro în varianta de China, lansat cu ocazia CES 2022, a beneficiat de ColorOS de la Oppo, așa cum se vând telefoanele OnePlus în China încă de anul trecut.

sursa: 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult