OnePlus Watch 2, preconizat pentru lansare în 2024 cu design circular

OnePlus Watch 2, preconizat pentru lansare în 2024 cu design circular

OnePlus Watch 2 nu a fost încă anunțat oficial de compania chinezească. dar un nou zvon sugerează că smartwatch-ul inteligent va fi lansat în 2024 și va avea un nou design.

Informațiile scurse pe Twitter / X sugerează că viitorul OnePlus Watch 2 ar putea avea un ecran circular, similar cu primul OnePlus Watch și cu alte produse OnePlus recente.

Leakerul Max Jambor a sugerat într-o postare pe Twitter că OnePlus Watch 2 va fi lansat probabil în 2024 și că va avea tot un ecran circular. Jambor spune că ceasul ar fi în conformitate cu noua direcție de design a OnePlus, și-anume accentul pe caracteristici hardware rotunde. De pildă, atât OnePlus 11 cât și OnePlus Pad dispun de module circulare ale camerei din spate, a precizat Jambor.

Mai mult de atât, și OnePlus Open — telefonul pliabil al companiei a cărei dată de lansare pare să se apropie — va avea același modul circular de camere pe spate. Și din randări cu designul lui OnePlus 12 se arată același modul rotund de camere.

Este foarte probabil ca OnePlus Watch 2 să sosească cu mai multe îmbunătățiri față de modelul precedent. OnePlus Watch 1 rulează un sistem de operare special, numit RTOS, așa că e foarte probabil ca și viitorul model să ruleze același sistem de operare.

OnePlus Watch s-a lansat în martie 2021, dar ulterior  au apărut și variante în ediție limitată în colaborare cu Harry Potter sau Cyberpunk 2077. Ceasul inteligent vine cu un ecran AMOLED de 1,39 inch cu protecție din sticlă curbată 2,5D și are o autonomie de până la 14 zile. Este disponibil acum în variantele de culoare Midnight Black și Moonlight Silver și în altă ediție limitată: Cobalt. Acesta este alimentat de o baterie de 402 mAh și suportă Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo și Beidou. Este certificat cu IP68 pentru rezistență la praf  și rezistență la apă de până la 5ATM.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News