Lidl: Dispozitive, inclusiv smart, care atrag atenția în oferta din această săptămână

21.02.2022
Lidl: Dispozitive, inclusiv smart, care atrag atenția în oferta din această săptămână

Lidl va introduce în magazine, începând de astăzi, mai multe dispozitive interesante, printre care dispozitive medicale smart și sisteme de iluminat.

Un aparat pentru bucătărie neobișnuit, disponibil începând de luni, este cuțitul electric marca Silvercrest Kitchen Tools. Dispozitivul, cu putere de 120 W, costă 80 de lei, are lamă din inox și întrerupător de tip safety lock. În cutie sunt incluse două lame.

Un dispozitiv interesant pe care îl va vinde Lidl, începând de joi, 24 februarie, este un pulsoximetru cu bluetooth, din gama Health For You by Silvercrest. Aparatul transmite datele într-o aplicație dedicată de smartphone. Prețul va fi de 119 lei.

Lidl
Pulsoximetrul pe care îl va vinde Lidl.

Tot atunci se va găsi, în magazinele companiei, un tensiometru cu bluetooth. Dispozitivul va costa 129 de lei și va fi capabil să detecteze ritmul cardiac neregulat. Valorile măsurate sunt stocate pe telefon în aplicația HealthForYou, putând fi consultate mai târziu. Dispozitivul dispune de o manșetă universală, pentru brațe cu circumferințe de 22 – 42 cm.

Aplicația pentru cele două dispozitive medicale smart oferite de Lidl este compatibilă cu sistemele de operare mobile Android și iOS.

Tot începând de joi, o lampă LED 2-în-1, cu baterie externă, marca Parkside, va fi disponibilă la prețul de 75 de lei. LED-urile oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 400 lm, iar acumulatorul Li-Ion are capacitate de 800 mAh. Încărcarea se face prin intermediul unui port USB.

Totodată, un proiector LED, cu senzor de mișcare și putere de 24 W, va fi disponibil la prețul de 70 de lei. Senzorul de mișcare are rază de acțiune de 12 metri. Luminozitatea maximă oferită este de 2.250 lm. Dispozitivul va fi disponibil în două culori, alb și negru. Proiectorul dispune de protecție medie la praf și apă (certificare IP44).

Citește și: Kaufland: 5 produse electronice interesante disponibile acum în magazine

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult