Pisicile vor iubi noul robotoţel lansat de LG la MWC 2016

22.02.2016
Pisicile vor iubi noul robotoţel lansat de LG la MWC 2016

Unul dintre cele mai interesante şi amuzante produse lansate în cadrul Mobile World Congress 2016 este LG Rolling Bot. Roboţelul sferic poate fi controlat de pe smartphone şi include o cameră şi un indicator laser. Ultimul element va fi cu siguranţă apreciat de pisici.

Roboţelul poate fi controlat local sau de la distanţă, prin intermediul internetului. Utilizatorii pot vedea astfel ce se întâmplă în casă în timp ce sunt plecaţi. De fapt aceea este şi ideea din spatele dispozitivului. 

Tot de la distanţă poate fi pornit şi laserul, iar pisicile se pot bucura de acesta chiar şi atunci când stăpânul nu este acasă.

Rolling Bot seamănă cu roboţelul Q-Taro, un prototip dezvoltat de Sony în 2002. Dispozitivul era foarte avansat pentru vremea sa: simţea când o persoană se afla în apropiere şi răspundea la atmosfera din încăpere printr-o serie de lumini de diferite culori.

Sony Q-Taro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult