PowerEgg este cea mai interesantă dronă 4K a momentului [VIDEO]

26.08.2016
PowerVision, o companie chineză, a prezentat o dronă unică, care are formă de ou şi este uşor de transportat. Elicele şi picioarele aparatului de zbor sunt retractabile, iar în forma pregătită pentru transport drona are dimensiunile comparabile cu cele ale unei mingi de rugby. 
 
Drona PowerEgg are o autonomie în zbor de 23 de minute la o încărcare completă a acumulatorilor şi dispune de cameră capabilă să filmeze la calitate 4K. Camera este susţinută de un gimbal cu trei axe, pentru o mai bună stabilizare a imaginii. 
 
 
Drona poate fi controlată în zbor prin intermediul aplicaţiilor dedicate pentru Android şi iOS. PowerEgg dispune şi de un mod autonom, numit Follow Me, care, atunci când este activat, îi permite să urmeze utilizatorul. 
 
Aparatul de zbor poate fi comandat la preţul de 1.288 dolari, iar livrările vor începe în luna octombrie a acestui an. 
 
Tags:
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult