Primul produs al companiei Nothing va fi Ear 1, o pereche de căști wireless

11.05.2021
Primul produs al companiei Nothing va fi Ear 1, o pereche de căști wireless

Nothing, compania fondată anul trecut de Carl Pei după ce a plecat de la OnePlus, se pregătește de lansarea primului său produs. Este vorba despre o pereche de căști wireless, care probabil că vor intra în concurență cu AirPods de la Apple sau Galaxy Buds de la Samsung. Căștile de la Nothing vor purta numele Ear 1 și sunt programate să fie lansate în luna iunie, conform celor mai noi informații dezvăluite chiar de către companie.

Ear 1 va da startul unei linii de căști wireless

Pe blog-ul Nothing a fost publicat un articol în care compania face anunțul și vorbește din nou despre obiectivele sale pe termen lung. Nothing nu va fi doar o companie care se va specializa în dezvoltarea de căști wireless, ci de tot felul de alte accesorii care să ridice barierele între utilizatori și tehnologie. Nu este însă clar în ce alte categorii vor fi încadrate celelalte. Cert este că Ear 1, așa cum sugerează numele este doar prima generație dintr-o serie.

De altfel, inclusiv cei de la Nothing sugerează deja că au în plan să lanseze un nou produs în viitor, iar numele său va fi foarte asemănător cu cel al primului produs, deci putem presupune că va exista un Ear 2.

Așa cum ne-am obișnuit de la Carl Pei, care a fost unul dintre cei care au contribuit la campaniile de lansare neobișnuite ale telefoanelor OnePlus, Nothing nu oferă foarte multe detalii acum. Nu știm exact când va avea loc lansarea Ear 1 și nici nu știm cu exactitate cum arată produsul. Probabil că în următoarele câteva săptămâni vom mai primi mici indicii care vor picta un tablou mai clar în apropierea evenimentului de lansare oficial.

Printre investitorii Nothing, în afară de Carl Pei, care este membru fondator al companiei, se numără și alte nume importante din mediul online precum YouTuber-ul Casey Neistat, co-fondatorul Twitch, Kevin Lin și Steve Huffman, CEO-ul Reddit.

sursa: Nothing

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult