Produse de gaming atractive disponibile acum la Dedeman

21.09.2021
Produse de gaming atractive disponibile acum la Dedeman

Industria de gaming a crescut accelerat în ultimii ani, iar inclusiv retaileri precum Dedeman, IKEA sau Lidl îi acordă atenție. Lanțul de magazine de bricolaj are câteva produse interesante în portofoliu în acest moment.

Biroul de gaming ST30268M, cu design simplu, costă 399 de lei. Acesta are trei elemente metalice prinse de blat, pe care pot fi agățate căști sau puse diverse obiecte, precum căni sau suporturi de pixuri. Piesa de mobilier este bazată pe o structură din țeavă metalică – cu dimensiunile 20 x 40 x 0,8 mm și finisaj roșu – și un blat din MDF negru cu grosimea de 15 mm. Biroul are dimensiunile: 120 cm lățime, 60 cm adâncime și 76 cm înălțime.

Citește și: IKEA aduce în România mobilierul pentru gameri dezvoltat împreună cu ROG

Un birou Wesler, cu dimensiunile 120 x 75 x 68 cm, este disponibil la Dedeman la prețul de 799 de lei. Acesta are suport pentru pahar, suport pentru căști, suport pentru joystick, agățătoare de haine și încărcător USB. Biroul are structură metalică și blat din material plastic negru.

Un scaun de gaming Bellem costă, la ofertă, 599 de lei. Scaunul este acoperit cu imitație de piele, are suport pentru zona lombară și este livrat cu două pernuțe de suport. Înălțimea poate fi ajustată între 120,5 și 130 cm. Roțile sunt realizate din nailon, iar greutatea totală pe care o poate susține scaunul este de 120 kg.

Compania vinde chiar și un prelungitor de gaming, marca Line. Dispozitivul are cinci prize cu protecție de suprasarcină, două porturi USB 2.4 A și luminițe RGB. Prelungitorul suportă, conectate simultan, dispozitive cu putere îmnsumată de 3.680 W. Dispozitivul are dimensiunile dimensiunile 357 x 54 x 38 mm și cablu de alimentare cu lungime de 2 metri. Prețul este de 129 de lei.

Foto: Dedeman.ro

Citește și:

Unelte și produse utile disponibile în curând la Kaufland

Lidl: Produse interesante disponibile în oferta de săptămâna aceasta

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult