Unelte și produse utile disponibile în curând la Kaufland

22.09.2021
Unelte și produse utile disponibile în curând la Kaufland
Foto: Shutterstock

Kaufland, unul dintre cele mai populare lanțuri de supermarketuri din România, a publicat noul catalog cu oferte, valabil în perioada 22 – 28 septembrie. Ne-au atras atenția patru produse, dintre care două vor avea preț promoțional.

Toate cele patru produse vor ajunge în magazine pe 27 septembrie și vor fi disponibile până pe 3 octombrie.

O unealtă de ascuțit – care poate fi folosită pentru cuțite, lame, burghie sau dalte – va costa 80 de lei. Aparatul, marca My Project, are unghi reglabil de 15 – 45 de grade și include un disc diamantat rotund.

Kaufland va vinde, de asemenea, un șubler digital la prețul promoțional de 35 de lei (-41%). Aparatul permite măsurarea în inch sau mm și oferă un interval de măsurare de 0-150 mm / 0-6 inch. Afișajul digital are oprire automată, pentru conservarea bateriei.

Tot la ofertă va fi disponibilă o nivelă cu laser. Dispozitivul costă 35 de lei (-36%), este realizat din aluminiu și are dimensiunile 170 x 50 x 20 mm. În pachet sunt incluse bateriile și un trepied.

Tot în următoarea perioadă, la Kaufland se va găsi un reflector LED cu acumulator. Aparatul are o putere de 10 W și include indicator luminos de încărcare a bateriei. Dispozitivul include port USB și va costa 60 de lei. Produsul va beneficia de 3 ani garanție.

Sursa: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl: Produse interesante disponibile în oferta de săptămâna aceasta

Produse de gaming atractive disponibile acum la Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult