Unelte și produse utile disponibile în curând la Kaufland

22.09.2021
Unelte și produse utile disponibile în curând la Kaufland
Foto: Shutterstock

Kaufland, unul dintre cele mai populare lanțuri de supermarketuri din România, a publicat noul catalog cu oferte, valabil în perioada 22 – 28 septembrie. Ne-au atras atenția patru produse, dintre care două vor avea preț promoțional.

Toate cele patru produse vor ajunge în magazine pe 27 septembrie și vor fi disponibile până pe 3 octombrie.

O unealtă de ascuțit – care poate fi folosită pentru cuțite, lame, burghie sau dalte – va costa 80 de lei. Aparatul, marca My Project, are unghi reglabil de 15 – 45 de grade și include un disc diamantat rotund.

Kaufland va vinde, de asemenea, un șubler digital la prețul promoțional de 35 de lei (-41%). Aparatul permite măsurarea în inch sau mm și oferă un interval de măsurare de 0-150 mm / 0-6 inch. Afișajul digital are oprire automată, pentru conservarea bateriei.

Tot la ofertă va fi disponibilă o nivelă cu laser. Dispozitivul costă 35 de lei (-36%), este realizat din aluminiu și are dimensiunile 170 x 50 x 20 mm. În pachet sunt incluse bateriile și un trepied.

Tot în următoarea perioadă, la Kaufland se va găsi un reflector LED cu acumulator. Aparatul are o putere de 10 W și include indicator luminos de încărcare a bateriei. Dispozitivul include port USB și va costa 60 de lei. Produsul va beneficia de 3 ani garanție.

Sursa: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl: Produse interesante disponibile în oferta de săptămâna aceasta

Produse de gaming atractive disponibile acum la Dedeman