Produse din oferta Lidl care ne-au atras atenția. Surpriză: căști true wireless capabile, cu preț bun

06.02.2023
Produse din oferta Lidl care ne-au atras atenția. Surpriză: căști true wireless capabile, cu preț bun

Dacă e luni, magazinele Lidl din toată țara au fost aprovizionate cu produse noi. Utilizatorii pot găsi, începând de astăzi, o serie de dispozitive pentru fitness și sport interesante. La această categorie ne-au atras atenția două produse.

O pereche de căști true wireless Silvercrest este disponibilă la prețul de 119 lei. Dispozitivele au autonomie de 4,5 ore și mai pot fi încărcate de trei ori în carcasa dedicată. Controlul căștilor se face prin atingerea zonelor tactile de pe ele. Acest model vine cu o caracteristică foarte interesantă, care lipsește de la majoritatea modelelor accesibile existente pe piață. Carcasa căștilor poate fi încărcată wireless, pe plăcuțe dedicate. Mai mult, dispozitivele Silvercrest vin cu rezistență medie la apă (IPx4), ceea ce înseamnă că rezistă la stropi, transpirație sau ploi ușoare.

Al doilea produs interesant de la secțiunea fitness este placa pentru flotări care are mânere reglabile. Astfel, utilizatorii pot face flotări cu mâinile în poziții variate, cu niveluri de dificultate diferite. Dispozitivul are dimensiunile 65 x 1,75 x 20 cm și suportă o greutate maximă de 100 kg. Placa are prețul de 65 de lei.

Lidl are de asemenea în ofertă o boxă portabilă cu plăcuță de încărcare wireless încorporată, despre care am scris într-un articol dedicat.

Boxa portabilă, LENCO PA-010, oferă încărcare wireless la putere de 10 W și difuzoare cu o putere de 5 W (RMS).

Joi intră în oferta Lidl un aspirator fără fir Silvercrest de 18 V. Dispozitivul poate fi folosit în medii umede sau uscate, are filtru HEPA preinstalat și oferă două trepte de viteză (low / high). Aspiratorul are o autonomie de 30 de minute, iar încărcare completă a acumulatorului de 2.200 mAh, de la zero, durează 5 ore. Dispozitivul va costa 299 de lei.

Tot începând de joi, în magazinele Lidl revin uneltele Parkside care funcționează cu aer comprimat. Printre acestea se numără un capsator, un pistol pentru umflat anvelope și unul pentru desfundarea de țevi.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult