R2-D2, de la holograme la transmisii pe Internet

30.08.2007
R2-D2, de la holograme la transmisii pe Internet

Sigur îţi aminteşti de R2-D2, droidul super inteligent din filmul Star Wars, responsabil cu salvarea eroilor din situaţii delicate sau cu proiectarea hologramelor. Ei bine, acum îl poţi avea pe birou, de aceasta dată în rolul unei camere web wireless.

R2-D2, Star Wars, Internet R2-D2 transmite wireless secvenţe video (cu sunet) la o rezoluţie de 628 x 528 pixeli, dispune de funcţie de înregistrare vocală şi reproduce sunete de pe coloana sonoră a Star Wars. Pentru mai mult amuzament, foloseşte cu încredere telecomanda tip sabie laser. Ea îţi oferă controlul asupra lui R2-D2 de oriunde te-ai afla – important este să ai alături un computer conectat la Internet. Vei vedea că micul roboţel se deplasează (înainte, înapoi, stânga, dreapta) şi, asemeni originalului, se roteşte la 360 de grade.

Un senzor plasat pe piciorul frontal îl protejează de eventualele căderi în gol (cel mai probabil de pe masă), în timp ce tu eşti avertizat sonor. Totuşi, R2-D2 valorează aproape 350$. Îl găseşti la Hammacher Schlemmer, alături de alte accesorii prezente în Star Wars.

Sabia laser

Urmărește Go4IT.ro pe Google News