Razer Anzu integrează căști audio true-wireless. Pot fi adaptați și ca ochelari de vedere

05.03.2021
Razer Anzu integrează căști audio true-wireless. Pot fi adaptați și ca ochelari de vedere

Razer Anzu este o pereche de ochelari prevăzută cu căști true-wireless încorporate. Încadrat la categoria smart glasses, produsul ar putea fi îndeosebi folositor celor care folosesc ochelari de vedere și doresc să aibă în pachetul aceluiași accesoriu și o pereche de căști audio performante.

Ochelarii prevăzuți și cu funcție de redare audio nu sunt ceva nou, însă foarte puține produse reușesc să se apropie de calitatea unui set de căști audio dedicate. De cele mai multe ori, bass-ul lasă mult de dorit și nici volumul sonor nu este prea grozav.

Razer Anzu

Propuși cu prețul de 199 dolari, ochelarii Razer Anzu încă unele neajunsuri pe partea aspectului estetic, însă promit să compenseze prin funcționalitatea oferită. Disponibil în versiune cu ramă rectangulară și rotundă, respectiv dimensiunile small și large, produsul poate fi comandat direct cu lentile de soare polarizate, filtru anti-blue light li protecție UV 99%. Alternativ, poți comanda produsul fără lentile, contactând apoi furnizorul tău preferat de lentile pentru ochelari de vedere pentru fabricarea unui set personalizat. Producătorul recomandă însă propriul partener Lensabl, promițând inclusiv un discount de 15% din prețul întreg.

Razer Anzu

Razer promite (pentru partea audio) autonomie de până la două săptămâni în modul stand-by (cu ochelarii pliați pentru depozitare) și până la 5 ore de redare audio. De aici și o potențială problemă: Cum procedezi dacă folosești Razer Anzu ca și ochelari de vedere, iar căștile audio încorporate necesită încărcare? O altă problemă cu acest tip de gadget este efectul de sound bleed, constând în propagarea sunetului redat prin toarta ochelarilor în spațiul ambiant din încăpere, deranjând persoanele din jur.

Pachetul complet Razer Anzu include o carcasă pentru transport cu sistem de închidere magnetic și compartiment separat pentru păstrarea cablului de alimentare, sau extra-lentile adaptate pentru diverse situații.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult