Razer Pikachu TWS: căști Bluetooth pentru fanii Pokemon Go

14.04.2020
Razer Pikachu TWS: căști Bluetooth pentru fanii Pokemon Go

Ce rezultă dintr-un parteneriat între Razer, un producător de accesorii de gaming și The Pokemon Company, una dintre cele mai mari licențe din gaming? O pereche de căști true wireless impresionante la nivel de design: Razer Pikachu TWS. Acestea sunt versiuni alternative ale căștilor Razer Hammerhead, într-o culoare exclusivă și o cutie de încărcare cu adevărat specială: o „Poke Minge”.

La nivel de funcționalitate, Razer Pikachu TWS este același produs cu Razer Hammerhead. Include două căști true wireless clasice, fără anulare activă a zgomotului și care pot fi folosite prin Bluetooth cu oricare dispozitiv compatibil. Căștile sunt de culoare galbenă și au un logo cu Pikachu, celebrul pokemon care a devenit simbolul licenței de jocuri și desene animate.

razer pikachu tws case

Pentru că vorbim despre căști true wireless, Razer Pikachu TWS stau atunci când nu sunt folosite în cutia de încărcare, care este o replică în mare detaliu a poke mingilor din jocurile și desenele Pokemon. Aceasta nu pare să fie la fel de practică precum cutia de încărcare standard a căștilor Razer Hammerhead, însă vorbim despre un produs care este dedicat fanilor Pokemon mai degrabă decât fanilor Razer.

Căștile promit 3 ore de autonomie la o singură încărcare, cu posibilitatea de a primi încă cinci încărcări complete prin intermediul cutiei. Acestea beneficiază de difuzoare cu diametru de 13mm și asigură rezistență la stropi de apă și transpirație, deci ar putea fi folosite în activități sportive.

razer pikachu tws

Momentan, Razer Pikachu TWS au fost anunțate pentru piața din China la prețul de 849 yuan, adică în jur de 110 euro. Având în vedere că prețurile în China sunt de obicei mai mici și că în mod normal Razer Hammerhead costă 120 de euro, este posibil ca prețul pentru Europa să nu fie cu mult mai mare în cazul în care vor ajunge și în regiunea noastră la vânzare.

Este curios însă faptul că aceste căști nu pot fi folosite cu dispozitivul pe care sunt disponibile cel mai noi jocuri din seria Pokemon. Da, va funcționa cu orice dispozitiv care rulează Pokemon Go, adică un smartphone cu Android sau iOS, însă nu vor putea fi conectate la consolele Nintendo Switch sau Switch Lite, întrucât acestea nu permit conectarea la căști Bluetooth fără un adaptor neoficial, cumpărat separat.

(via Slashgear)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult