Revin sculele Parkside pe baterii la Lidl, dar, surpriză, nu mai sunt cele verzi. 3 produse interesante

22.12.2022
Revin sculele Parkside pe baterii la Lidl, dar, surpriză, nu mai sunt cele verzi. 3 produse interesante

După o pauză de câteva săptămâni, Lidl readuce în ofertă scule Parkside cu baterii. Spre deosebire de cele standard din oferta companiei, cu carcasă verde, acestea fac parte din gama semi-profesională Performance și au carcase de culoare neagră. Am selectat trei produse care ni se par utile.

O mașină de înșurubat cu percuție, care are cuplu maxim de 226 Nm și până la 3,600 de rotații pe minut la mersul în gol, va fi disponibilă la prețul de 279 de lei. Lidl susține că această sculă oferă, în comparație cu modelul Parkside PDSSA 20-Li A1: cu până la 25% mai mult cuplu motor, frecvență de percuție cu până la 19% mai mare și cu până la de 10 ori durată mai mare de viață a motorului.

Totodată, o mașină de găurit și înșurubat va fi disponibilă la prețul de 499 de lei. Scula suportă un diametru maxim de găurire de 150 mm în lemn și de maxim 16 mm în oțel. Comparativ cu același model Parkside PDSSA 20-Li A1, acest produs are cuplu cu 233% mai mare și turație a motorului cu 10% mai ridicată.

Citește și: 3 oferte imbatabile disponibile la Dedeman înainte de Anul Nou

Al treilea produs selectat de noi este un fierăstrău pendular. La această sculă numărul de curse ale pânzei poate fi reglat în intervalul 800 – 3.800, fiind disponibile șapte trepte. Există și un reglaj special pentru tăiere fină. Lungimea cursei de tăiere este de 26 mm, iar adâncimea maximă de 26 mm.

Lidl
Fierăstrăul pendular Parkside Performance care va fi vândut de Lidl.

Sunt disponibile 5 unghiuri de tăiere, iar fierăstrăul are lampă LED integrată. În cutie sunt incluse două pânze, una pentru lemn și alta pentru metal. Comparativ cu modelul standard de fierăstrău pendular Parkside PSTDA 20-LI B3, cel Performance oferă: cu până la 20% durată mai lungă de funcționare și progres al lucrării cu până la 30% mai rapid.

Toate produsele Parkside Performance vin cu carcasă specială pentru transport și au 5 ani garanție. Sculele nu dispun de baterii, care trebuie achiziționate separat. Un set, care include un acumulator de 20 V, 2 Ah și un încărcător, va fi disponibil la prețul de 149 de lei. Potrivit Lidl, încărcarea completă a bateriei se face rapid, în 60 de minute, iar la final procesul se oprește automat.

Un model de acumulator smart, de 20 V, 8 Ah, va putea fi achiziționat la prețul de 349 de lei. Acesta include indicator în trei trepte pentru starea de încărcare a bateriei și poate fi conectat prin Bluetooth la dispozitive mobile.

Produsele vor intra în oferta Lidl marți, 27 decembrie. Puteți vedea pe această pagină ce alte dispozitive Parkside Performance și accesorii va mai vinde Lidl.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Televizor smart LED Xiaomi, cu Chromecast integrat, disponibil la Lidl cu preț foarte bun

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult