3 oferte speciale disponibile la Dedeman înainte de Anul Nou

27.12.2022
3 oferte speciale disponibile la Dedeman înainte de Anul Nou

Dedeman are câteva oferte interesante la sfârșit de an. Am selectat trei produse care ne-au atras atenția.

Un sistem audio Akai HT014A-5086F, care include 5 boxe și subwoofer, este disponibil la prețul de 369 de lei (430 de lei la eMAG). Dispozitivul are putere totală (RMS) de 105 W, dispune de conectivitate Bluetooth, jack audio universal de 3.5 mm, port USB și de slot pentru carduri SD. Sistemul poate fi controlat din telecomanda dedicată. Produsul este compatibil cu o gamă largă de dispozitive: smartphone-uri, tablete, DVD playere, laptopuri sau televizoare.

Citește și: Revin sculele Parkside pe baterii la Lidl, dar, surpriză, nu mai sunt cele verzi. 3 produse interesante

Posesorii de automobile pot achiziționa cu preț redus un kit de senzori de parcare PNI Escort P04 A. Produsul costă 50 de lei și este apreciat de utilizatori. În set sunt incluși patru senzori, un display LED, cabluri și o unitate centrală. Sistemul oferă avertizare metrică (de la 2 m la 30 cm), sonoră și luminoasă. Un cap special de bormașină pentru găurile senzorilor este inclus în pachet.

Totodată, un televizor LED smart Hisense 50A6BG, cu diagonala de 127 cm, este disponibil la prețul de 1.600 de lei (redus de la 1.748 de lei). Dispozitivul include display cu rezoluție Ultra HD / 4K (3.840 x 2.160 pixeli), care oferă suport pentru tehnologia Dolby Vision HDR. Mai mult, imaginea este ajustată automat de un sistem AI în funcție de conținutul redat.

Pe partea audio, televizorul vândut de Dedeman oferă suport pentru DTS Virtual:X și are două difuzoare, fiecare cu putere de 8W. Dispozitivul are trei porturi HDMI, două porturi USB, conexiuni Wi-Fi (doar bandă de 2.4 GHz) și Bluetooth.

Modelul Hisense 50A6BG rulează sistemul de operare VIDAA U5, iar telecomanda permite comenzi vocale. Cu un timp de răspuns al ecranului de 16 ms, acest model este potrivit inclusiv pentru gaming.

Foto. Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult