Roku Streaming Stick – ieftin şi cu acces la peste 1000 canale TV online

Roku Streaming Stick - ieftin şi cu acces la peste 1000 canale TV online

Propus ca o alternativă mai bună la accesoriul Chromecast oferit de Google, Roku Streaming Stick se instalează direct în portul HDMI de pe spatele televizorului şi deschide accesul la peste 1000 canale TV online.

Produsul disponibil începând cu luna aprilie vine la pachet cu o telecomandă proprie, dar poate fi utilizat şi cu telefoane iPhone sau Android, folosite în rol de telecomandă universală. Suplimentar, Roku Streaming Stick poate emula funcţionalitatea rivalului Chromecast redând pe ecranul televizorului albume cu poze şi clipuri video preluate de pe telefonul mobil sau tabletă.

Roku Streaming Stick

Oferta de conţinut gratuit este completată cu opţiuni pentru acces la conţinut premium, disponibil prin Showtime, PBS şi alţi furnizori, majoritatea inaccesibili de pe teritoriul ţării noastre.

Roku Streaming Stick va putea fi achiziţionat începând cu luna aprilie la preţul de 50 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult