S-a aflat data oficială a evenimentului Galaxy Unpacked. Ce produse va prezenta Samsung

03.01.2024
S-a aflat data oficială a evenimentului Galaxy Unpacked. Ce produse va prezenta Samsung

Samsung a confirmat oficial data pentru mult așteptatul eveniment Galaxy Unpacked: 17 ianuarie 2024. În plus, compania a lansat și un teaser oficial al evenimentului, stârnind și mai mult interesul pasionaților de tehnologie.

Evenimentul anual Galaxy Unpacked este unde Samsung își dezvăluie cele mai noi dispozitive și inovații. Teaserul oficial al evenimentului, publicat pe canalul de YouTube al Samsung, prezintă o retrospectivă a parcursului companiei de-a lungul anilor, cu mesajul „Galaxy AI is coming” și data evenimentului. De asemenea, evenimentul va putea fi urmărit live pe site-ul companiei.

Se așteaptă ca Samsung să dezvăluie în cadrul evenimentului noile sale smartphone-uri, seria Galaxy S24, alături de unele caracteristici bazate pe inteligență artificială. Evenimentul va avea loc la SAP Center din San Jose, California, începând cu ora 10.

Speculații despre un inel inteligent Samsung

În plus față de așteptata serie Galaxy S24, Samsung ar putea introduce și inelul inteligent Samsung Galaxy în cadrul evenimentului. Se spune că acest inel va fi mai precis decât alte dispozitive de urmărire a sănătății, cum ar fi smartwatch-urile, și ar putea în cele din urmă să le înlocuiască.

Samsung a înregistrat, de asemenea, o serie de nume pentru presupusul inel inteligent nou, inclusiv Galaxy One, Galaxy Pulse și Galaxy Rhythm, deși compania nu a confirmat încă oficial sosirea dispozitivului. Conform publicației olandeze GalaxyClub, Samsung a înregistrat anterior și numele Galaxy Index, Galaxy Insight și Galaxy Circle pentru același dispozitiv.

Tipsterul Ice Universe a menționat pe Weibo că inelul este așteptat să fie un produs vedetă la eveniment.

Anterior, fișierele depuse către United States Patent and Trademark Office (USPTO) sugera că presupusul Galaxy Ring va colecta, evalua, urmări și transmite date legate de sănătate, fitness și somn. De asemenea, va monitoriza „date biometrice și fiziologice, semne vitale și înregistrări personale de sănătate” pentru a oferi sfaturi medicale atunci când este necesar. Se așteaptă, de asemenea, ca senzorii plasați în inel să îmbunătățească acuratețea datelor de sănătate, scrie 9to5Google.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult