Samsung Galaxy Buds2 – video unboxing neoficial

05.08.2021
Samsung Galaxy Buds2 - video unboxing neoficial

Căștile Galaxy Buds2 apar într-un video unboxing complet, publicat pe canalul YouTube The Mobile Central cu aproape o săptămână înaintea evenimentului oficial de lansare Samsung.

Cu câteva zile rămase până la evenimentul oficial de lansare, Samsung pare că a pierdut complet controlul asupra produselor sale. Atât de multe informații ai apărut despre noul flagship Galaxy Z Fold3, Galaxy ZFlip3 și accesoriile Galaxy Watch4, Watch4 Classic, Galaxy Buds2, încât aproape că ne putem întreba ce noutăți ar mai putea afla de la prezentarea oficială.

Pe de o parte, avem imagini de prezentare plus specificațiile Galaxy Buds2 divulgate cu doar o zi înainte, confirmând prețul de 150 dolari, construcția certificată IPX7 pentru protecție la apă, autonomia de până la 28 de ore, configurația cu trei microfoane și drivere audio cu diametrul de 11 mm + 6.5, perfect acordate pentru redarea efectelor de bass și frecvențe înalte, din spațiul unor căști wireless gândite să încapă în ureche. Mai aflăm și că versiunile de culoare pregătite: alb, negru, gri și „lavandă”.

Căștile vin cu un pachet de accesorii ce include pernițe siliconice de diferite dimensiuni, plus un cablu USB-A la USB-C pentru alimentare. Autonomia reală ar fi de până la 5 ore cu o singură încărcare, adăugând alte 20 ore prin încărcări succesive folosind cutiuța pentru transport.

Potrivit impresiilor „neoficiale”, eficacitatea funcției de anulare a zgomotului de fundal a fost îmbunătățită, comparat generației anterioare. Totodată claritatea vocii în tipul apelurilor este și ea mult îmbunătățită, grație configurației cu trei microfoane și funcția avansată pentru blocarea zgomotului de fundal.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult