Samsung Galaxy Fit 3, unul dintre cele mai performante smartwatch-uri de pe piață. Ce oferă

25.02.2024
Samsung Galaxy Fit 3, unul dintre cele mai performante smartwatch-uri de pe piață. Ce oferă

Samsung a lansat recent cel mai nou gadget din gama sa de dispozitive wearable, Samsung Galaxy Fit 3, venind cu o serie de îmbunătățiri semnificative față de modelul anterior. Noul fitness tracker a fost dezvăluit oficial de companie pe 22 februarie.

Cu un design nou și funcții avansate, Galaxy Fit 3 promite să redefinească experiența utilizatorilor în materie de urmărire a activității fizice și a sănătății, conform celor de la Samsung.

Una dintre cele mai notabile îmbunătățiri aduse de Galaxy Fit 3 este mărimea ecranului său, care, potrivit companiei, este cu 45% mai mare comparativ cu modelul anterior, Galaxy Fit 2. Ecranul de 1.6 inch al noului tracker de fitness se distinge prin claritatea și luminozitatea sa, deși tipul exact al panoului nu a fost dezvăluit, rapoartele indicând posibila utilizare a unui panou OLED, scrie Bussines Standard.

Pe lângă designul său modern, construit din aluminiu – o schimbare față de carcasa din policarbonat a modelului anterior – Galaxy Fit 3 oferă și o funcționalitate practică prin mecanismul său de eliberare rapidă a curelelor, permițând utilizatorilor să schimbe benzile cu ușurință. Dispozitivul va fi disponibil în trei opțiuni de culoare: gri, roz auriu și argintiu.

Cu ce funcții vine noul Galaxy Fit 3

În ceea ce privește caracteristicile, Galaxy Fit 3 nu dezamăgește, oferind o gamă largă de funcții pentru monitorizarea sănătății și a activității fizice. Dispozitivul include monitorizarea ritmului cardiac, nivelului de stres, nivelului de oxigen din sânge (SpO2), precum și senzori pentru urmărirea modelului de somn și a sforăitului. De asemenea, este dotat cu un „Sleep Coach”, care le oferă utilizatorilor informații personalizate pentru îmbunătățirea calității somnului.

Pentru fanii fitness-ului, ceasul vine echipat cu peste 100 de moduri de antrenament și are o clasificare IP68 pentru rezistența la praf și apă (până la 5ATM).

Galaxy Fit 3 introduce, de asemenea, funcții noi, precum detectarea căderilor și SOS de urgență, oferind utilizatorilor un plus de siguranță. În cazul unei căderi anormale, dispozitivul oferă opțiunea de a apela serviciile de urgență pentru a obține asistență medicală în timp util. În situații de urgență, utilizatorii pot trimite imediat un SOS prin apăsarea de cinci ori a butonului lateral.

În plus, tracker-ul poate fi folosit ca telecomandă pentru smartphone-urile Galaxy, permițând utilizatorilor să facă fotografii, să seteze cronometre și să controleze setările din media.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult