Samsung prezintă Wireless Charger Duo, adaptorul de alimentare care funcţionează şi ca suport pentru telefon

10.08.2018
Samsung prezintă Wireless Charger Duo, adaptorul de alimentare care funcţionează şi ca suport pentru telefon

Odată cu Galaxy Note9 şi noul model Galaxy Watch, Samsung a prezentat şi un adaptor wireless prevăzut cu tehnologie de încărcare rapidă, capabil să alimenteze două dispozitive simultan.

Pornind de la ideea că utilizatorii vor dori să încarce ambele gadgeturi simultan, Samsung a prevăzut Wireless Charger Duo cu două pad-uri pentru încărcare wireless, unul mai mic încorporat în baza dispozitivului şi al doilea, ceva mai mare, luând forma unui suport pentru telefon.

Fiecare suport poate furniza o putere de 12W în modul Fast Charge, tehnologia standardizată de alimentare wireless permiţând încărcarea oricărui dispozitiv compatibil, chiar dacă nu este produs de Samsung.

Merită menţionat că Samsung mai oferă un adaptor wireless dual, având specificaţii similare în privinţa puterii de încărcare. Noul produs preia astfel ideea celor de la Apple, implicaţi în proiectarea adaptorului Logitech POWERED, un produs care de asemenea îţi permite să urmăreşti filme pe telefonul iPhone, în timp ce acesta se află la încărcat.

Probabil, preţul cerut de Samsung pentru adaptorul Wireless Charger Duo va fi similar modelului actual, disponibil pentru aproximativ 50 de dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult