SanDisk iXpand – carcasă de protecţie pentru iPhone 6 care permite extinderea memoriei interne

23.06.2016

Lipsa opţiunii pentru card microSD la telefoanele din seria iPhone 6 dă ocazia furnizorilor de soluţii de stocare să vină cu soluţii dintre cele mai ingenioase, cum este şi această carcasă de protecţie care adaugă până la 128GB spaţiu de stocare suplimentar.

Livrat cu doar 16GB memorie internă în varianta cel mai puţin costisitoare, iPhone 6 nu oferă prea multe opţiuni pentru păstrarea colecţiei de poze şi clipuri video într-o locaţie uşor accesibilă, chiar şi în lipsa conexiunii la internet. Şi cum suplimentarea memoriei interne folosind carduri micro SD nu este posibilă, ultima soluţie rămâne folosirea dispozitivelor de stocare externă cum este SanDisk iXpand, o carcasă de protecţie prevăzută cu memorie suplimentară ataşată folosind conectorul USB 2.0 de tip reversibil.

În funcţie de bugetul alocat, SanDisk iXpand poate suplimenta memoria telefonului iPhone 6 cu 32, 64 sau 128 GB.  Pentru a uşura folosirea unei soluţii de stocare externă, SanDisk pune la dispoziţie şi o aplicaţie care realizează transferul automat al pozelor obţinute cu ajutorul camerei foto.

Opţional, carcasa iXpand poate adăuga şi un acumulator auxiliar de 1900 mAh, suficient pentru situaţiile când rezerva acumulatorului principal nu este de ajuns.

Carcasa de protecţie pentru iPhone 6, SanDisk iXpand, poate fi achiziţionată  la preţul de 60 dolari pentru versiunea cu 32GB, 100 dolari pentru 64 GB şi 130 dolari pentru 128 GB. Doritorii au de ales între culorile  gri, albastru, roşu şi turcoaz.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult