Lidl va vinde un dispozitiv electronic Parkside util pentru mașină și casă

12.08.2022
Lidl va vinde un dispozitiv electronic Parkside util pentru mașină și casă

Lidl va avea în oferta de săptămâna viitoare un dispozitiv Parkside util pentru iubitorii de mașini, dar și pentru cei care doresc să inspecteze zone greu accesibile din locuințe.

Lanțul german de magazine va vinde o cameră pentru inspecție cu display, marca Parkside. Aceasta poate fi folosită pentru verifica spațiile greu accesibile din automobile, precum zona motorului, pentru scurgeri, canalizări sau locurile de după mobilier în care scapă frecvent obiecte.

Citește și: Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii

Dispozitivul permite fotografierea și poate stoca până la 2.000 de imagini în memoria internă. Sonda cu cameră este rezistentă la murdărie și apă (certificare IP67) și are diametru de 8 mm. Sunt disponibile șase LED-uri albe, cu intensitate reglabilă, pentru iluminare. Gâtul de tip lebădă are lungime de 120 de centimetri.

Dispozitivul Parkside poate fi folosit pentru inspectarea motorului mașinii.

Citește și: Cum arată noul Zenfone 9 la interior. VIDEO

Display-ul LCD al camerei are diagonală de 2.8” și rezoluție de 240 x 320 pixeli.

Dispozitivul dispune și de zoom digital în patru trepte. Din păcate, portul de încărcare este micro-USB și nu USB-C, devenit standard astăzi. Un cablu compatibil este inclus în pachet.

Camera pentru inspecție Parkside va costa 279 de lei. Dispozitivul funcționează cu patru baterii, beneficiază de garanție timp de 3 ani și vine cu carcasă din plastic pentru a fi păstrat în siguranță.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult